Ashton Kutcher förklarar de stela bilderna med Reese Witherspoon

Ashton Kutcher förklarar de stela bilderna med Reese Witherspoon

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad kl. 09:02 | Publicerad 08 februari 2023 kl. 06:02

"Kommer se ut som att jag har en affär"

Den senaste tiden har röda mattan-bilder på de två Your Place or MIne-stjärnorna varit ett hett samtalsämne på sociala medier. Nu Ashton Kutcher förklarar de stela stela Reese Witherspoon.

Skådespelarna Ashton Kutcher och Reese Witherspoon turnerar nu runt och gör promotion för deras nya film Your Place or Mine, en romantisk komedi vi snart får se på Netflix. I filmen slår det gnistor om dem, men i verkligheten har det sett annorlunda ut. Nu förklarar Kutcher de stela bilderna, som visar sig ha varit en medveten strategi från hans håll.

Med den efterlängtade romantiska komedin Your Place or MIne är både Ashton Kutcher och Reese Witherspoon tillbaka i rampljuset, och fans ser fram emot att få se dem spela mot varandra i samma film. Inför premiären har det dock dykt upp spekulationer om hur bra de två stjärnorna verkligen trivs i varandras sällskap. Dessa tankar grundar sig i bilder på röda mattan där många menar att det ser stelt ut mellan dem – inklusive Kutchers fru Mila Kunis

Ashton Kutcher förklarar de stela bilderna med Reese Witherspoon
Foto: Netflix.

Ashton Kutcher dyker upp i podcast för att förklara de stela bilderna med Reese Witherspoon

Men fansen kan vara lugna. Det verkar inte finnas något som skär sig mellan Kutcher och Witherspoon. Som gäst i podcasten Chicks in the Office förklarar Kutcher läget: 

– Så här ligger det till. Om jag håller armen runt om henne och beter mig supervänligt kommer folk säga att vi har en affär med varandra. Om jag står bredvid henne med mina händer i fickan finns det ingen chans att de skulle påstå något sådant, men då uppstår istället ryktet att vi inte gillar varandra. 

Skådespelaren Mila Kunis, som varit gift med Kutcher sedan 2015, hörde av sig när hon såg bilderna från röda mattan och uppmanade dem om att se mer avslappnade ut tillsammans:

– Min fru skrev till oss båda och sa "hörni, ni måste försöka se ut som att ni tycker om varandras sällskap". 

Troligtvis känns kemin mellan de två skådespelarna mer övertygande i "Your Place or Mine". Filmen har premiär på Netflix den 10 februari, och förväntas vara en av de mer ockuperade rullarna under det här årets Alla hjärtans dag.  

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL