Ashton Kutcher om Ruben Östlunds film: "Obehagligt träffsäker"

Ashton Kutcher om Ruben Östlunds film: "Obehagligt träffsäker"

Filmtopp
06 februari 2023 kl. 21:02

Storstjärnan hyllar Östlunds skildring

Storstjärnan, entreprenören och den tidigare modellen Ashton Kutcher hyllade nyligen Ruben Östlunds "Triangle of Sadness" som en obehagligt träffsäker skildring av att vara manlig modell.

Ashton Kutcher är storstjärnan som slog igenom med That '70s Show och som gick vidare med att göra allt från Punk'd (2007) till storfilmer som The Butterfly Effect (2004) No Strings Attached (2011) och Jobs (2013). Under uppmärksammade former tog han dessutom över från Charlie Sheen i de sista säsongerna av 2 1/2 män.

De senaste åren har Kutcher också hamnat i strålkastarljuset för sin roll som framgångsrik entreprenör och sitt förhållande med skådespelarkollegan Mila Kunis. Just nu är Ashton Kutcher högaktuell med den romantiska komedin Your Place or Mine som har premiär på Netflix den 10 februari.

Karriären inledde han dock som modell för bl.a. Abercrombie & Fitch – en tid han blev påmind om när han såg Ruben Östlunds dundersuccé Triangle of Sadness.

Ashton Kutcher om Ruben Östlunds film: "Obehagligt träffsäker"
Ashton Kutcher i Your Place or Mine. Foto: Netflix.

Ashton Kutcher om Ruben Östlunds film: "Obehagligt träffsäker"

Innan sin tid som en av världens mest kända tv- och filmstjärnor värmde Ashton Kutcher upp inför skådespelaryrket genom att posera framför kameran som modell. I en några dagar gammal intervju med Esquire berättar Kutcher om tiden som modell efter att ha fått frågan om han är irriterad över att inte ha kommit på Zoolander (2001).

Kutcher avslöjar bland annat att han under tiden som modell lärde känna Tom Welling, skådespelaren som senare axlade rollen som Clark Kent/Superman i Smallville, och Mad Men-stjärnan January Jones, som han också dejtade.

Efter några ögonblick av nostalgi tar Ashton Kutcher osökt upp Ruben Östlunds Triangle of Sadness i intervjun:

– Om ni faktiskt vill se en exceptionellt träffsäker skildring av hur det är att vara en manlig modell, titta på de första tio minuterna av Triangle of Sadness, säger Kutcher.

Uppenbart imponerad av Östlunds film fortsätter han sedan:

– Jag minns hur jag levde den scenen. Skildringen är träffsäker att det är obehagligt.

Ruben Östlunds Triangle of Sadness
Foto: SF Studios.

Ruben Östlunds senaste framgångssaga, Triangle of Sadness, är en av modern tids mest hyllade svenska filmer. Filmen vann exempelvis den prestigefyllda Guldpalmen på filmfestivalen i Cannes, kammade hem stor slam på Guldbaggegalan och landade Oscarsnomineringar i tre av de absolut tyngsta kategorierna: Bästa film, Bästa regi och Bästa originalmanus.

"Triangle of Sadness" finns att se på bio och finns att hyra digitalt. Ashton Kutcher kan du just nu se gästa "That '90s Show" med ett kort inhopp och från och med den 10 februari kan du se honom spela mot Reese Witherspoon i "Your Place or Mine".

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL