Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ashton Kutcher förolämpade Harry Styles på fest: "Jag vill verkligen be om ursäkt"

Ashton Kutcher förolämpade Harry Styles på fest: "Jag vill verkligen be om ursäkt"

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 februari 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
07 februari 2023

Det pinsamma missförståndet under en karaokefest

I en ny intervju öppnar Ashton Kutcher upp om hur han omedvetet råkade förolämpa Harry Styles på en karaokefest. Nu säger Kutcher att han "verkligen vill be om ursäkt" till Styles för det oskyldiga misstaget.

Ashton Kutcher och Harry Styles är två av vår tids största stjärnor. Kutcher har varit i rampljuset sedan slutet av 90-talet och Styles som fick sitt genombrott i One Direction har både en imponerande karriär som soloartist och skådespelar i dagsläget. Förra året kunde vi se Styles glänsa i Don't Worry Darling och Kutcher är just nu aktuell med Netflix-filmen Your Place or Mine (premiär 10 februari), där han spelar mot Reese Witherspoon.

Harry Styles är som bekant sprungen ur en yngre generation än Ashton Kutcher, och det är inte alltid de etablerade rävarna har stenkoll på nya förmågor som slår sig in i nöjesbranschen. Det är något som kan leda till pinsamma missförstånd – vilket är precis vad som hände när de två storstjärnorna stötte på varandra.

Ashton Kutcher förolämpade Harry Styles på fest: "Jag vill verkligen be om ursäkt"
Harry Styles och Florence Pugh i Don't Worry Darling. Foto: Warner Bros.

Ashton Kutcher råkade förolämpa Harry Styles på fest: "Vill verkligen be om ursäkt"

I en intervju från förra veckan berättade Ashton Kutcher en anekdot om hur han en gång gjorde bort sig framför Harry Styles när det träffades på en fest. Den dråpliga situationen grundade sig i att Kutcher kort och gott inte hade full koll på vem Styles var i det ögonblicket.

Under intervjun, som gjordes med Esquire, avslöjar Kutcher att han och hans fru Mila Kunis blev bjuda på karaokefest hos en känd artist. Där var det en ung man som greppade tag i micken och imponerade på kändisparet med en ABBA-låt, varefter de kände sig manade att uppmuntra främlingen.

– Jag måste säga något till dig, du är en talang. Du är en riktig karaoketalang. Du är riktigt bra, jag menar riktigt bra, säger Kutcher att han sa till främlingen, som givetvis var Harry Styles, efter framträdandet.

I de flesta fall skulle det vara en riktigt fin komplimang, men när man redan är en etablerad, global superstjärna vill man inte nödvändigtvis få veta att man har en framtid inom karaoke.

Kutcher säger att Styles tackade ödmjukt, men när han själv och Kunis strax därefter fick veta att det var självaste Harry Styles de hade "berömt" kände sig Kutcher minst sagt dum. Han passar därför på att använda intervjuplattformen för att be om ursäkt.

– Jag vill bara be så hemskt mycket om ursäkt Harry Styles, säger han med glimten i ögat, men du är otroligt bra på karaoke, seriöst, kan han inte låta bli att lägga till.

Vi misstänker att det inte finns något ont blod mellan Ashton Kutcher och Harry Styles trots missförståndet.

Vilken låt Kutcher väljer att sjunga på karaoke?

Han säger i intervjun att han önskar att det var Journeys "Don't Stop Believing", att han gett Michael Jacksons "Billie Jean" ett försök, men att det i själva verket är "Chicken Fried" med Zac Brown Band.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL