Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
After Life säsong 4 – Detta vet vi!

After Life säsong 4 – Detta vet vi!

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 januari 2022

Framtiden mörk för Netflix älskade serie

Nu har nya avsnitt av Ricky Gervais älskade serie landat på Netflix. Men den som håller tummarna för "After Life" säsong 4, får hålla dem extra hårt. Här är varför…

För tre år sedan landade den första säsongen av Ricky Gervais underhållande feel good-serie After Life. Reaktionerna lät sig inte väntas och det blev omedelbart tydligt att mannen bakom framgångar som The Office, Extras och En idiot på resa hade gjort det igen.

Serien har i skrivande stund 8,4 på IMDb och vunnit flera priser på internationella galor. Men som vi vet med Ricky Gervais gillar han att avsluta på topp, vilket också tycks vara fallet med After Life.

Mästare på korta succéer

När han revolutionerade komedivärlden med The Office, bjöd han oss på blott två säsonger – trots de stora framgångarna. Likaså med den underbara komediserien Extras, om två statister som försöker bli stora i Hollywood. Om du inte har sett någon av dessa serier finns de i sin helhet på HBO Max.

Nu har alltså den tredje säsongen av After Life släppts, vilket redan är något av en "stretch", i alla fall i Ricky Gervais värld. I en intervju med Radio Times säger han följande:

– För första gången någonsin skulle jag göra en tredje säsong. Seriens universum är så starkt. Jag älskar karaktärerna, alla skådespelare, staden, alla teman... Jag älskar hunden!

After LIfe säsong 4 kommer (troligen) inte att hända

Tyvärr har Ricky Gervais också sagt att den tredje säsongen blir den sista. Att han inte tänker att göra After Life säsong 4. Men som vi alla vet, är inget hugget i sten. De senaste åren har vi till och med sett flera miniserier förlängas med ytterligare säsonger, trots att det aldrig var tanken. The White Lotus, Big Little Liars och Squid Game är bara några exempel på detta.

Troligen blir så inte fallet med After Life. Ricky Gervais har tidigare stått vid sitt ord och avslutat serier när han väl bestämt sig för det. Men givetvis håller vi tummarna – extra hårt.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL