Young Royals

Netflix mest populära serier under 2021

  • Netflix
Filmtopp
24 december 2021 kl. 10:12

Filmtopp lyfter fram läsarnas favoriter

Det börjar bli dags att summera 2021. Filmtopp lyfter fram de Netflix-serier som har varit populärast på Filmtopp under årets gång.

Snart är det dags att lämna ett unikt filmår bakom sig. 2021 kommer att gå till historien som det andra året där filmindustrin tacklade tuffa utmaningar av sällan skådat mått. Samtidigt bjöds det på en hel del kvalitetsunderhållning i form av välstöpta serier och läckert utformade biofilmer.

I den här artikeln lyfter vi fram de fem Netflix-serier som var populärast under årets gång, enligt läsningar och sökningar på Filmtopp. Flera av dem kan vi dessutom förvänta oss nya säsonger av!

5. Young Royals

Sveriges megasuccé Young Royals blev en internationell framgång som lämnade fans över hela världen suktande efter nya avsnitt. Tack och lov är det klart att Young Royals säsong 2 blir verklighet.

I serien står romantik på en internatskola i centrum när kronprinsen skickas dit för att lära sig att anpassa sig till sitt nya, strama liv. Där träffar han Simon, som han plötsligt finner sig förälskad i.

4. Virgin River

Med tre säsonger i bagaget har VIrgin River visat sig vara en framgång att lita på. Ett romantiskt drama, som bjuder på spännande relationer och mysiga stunder. Trots det varma mottagandet kunde vi inte förutse att den skulle placera sig framför Young Royals.

Säsong fyra är bekräftad men det återstår att se om den lyckas kvala sig in på topplistan nästa år med!

3. Snabba Cash

När Snabba Cash skulle bli TV-serie var det många som var fundersamma – men helt i onödan visade det sig! Evin Ahmad och Alexander Abdallah hyllades över hela landet för sina fenomenala insatser och regissören Jesper Ganslandt kunde med stolthet konstatera att han stått för en ny succé.

Att det skulle bli en till säsong var många först tveksamma till, men nu är det klart att det kommer en fortsättning!

2. Lupin

Charmör, bedragare, mästare på förklädnader. I skuggan av det förflutna är det inte tid han stjäl – bara lite sanning. Så skulle man väl kunna sammanfatta Lupin, titelpersonen i Netflix dunderhyllade seriel

Om du inte har sett Lupin ännu är det helt klart dags. Njutbar underhållning som passar de allra flesta!

1. Squid Game

Alla som är förvånade, räck upp en hand! Självklart är det årets absolut största snackis som letar sig in på toppen! Ingen såg det komma, men sakta men säkert blev Squid Game ett internationell fenomen som ALLA skulle se. Har du mot alla odds inte gjort det ännu, pass på!

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL