Nebil får hård kritik i Farmen 2023: “Du är lortig efter allt skitsnack”

Nebil får hård kritik i Farmen 2023: “Du är lortig efter allt skitsnack”

Uppdaterad 14 mars 2023 kl. 08:03 | Publicerad 12 mars 2023 kl. 08:03

En hänsynslös torpare återvänder till finalveckan på Farmen 2023 och är redo för revansch

Efter att veckans uppdrag blivit godkända ställdes Tora inför det jobbiga valet av andrakämpe. Jobbigare blir det med en storbonde som vill ha ett finger med i spelet. Artikeln innehåller information som avslöjar vissa delar av dagens avsnitt.

Varning för spoilers: Artikeln beskriver händelserna i dagens avsnitt av "Farmen" 2023.

Med ett kommande andrakämpeval tog Nebil Davidsson tillfället i akt att höra Tora Brandströms tankar om det kommande valet. Tora tyckte att det kändes som att Nebil försökte påverka hennes val, vilket hon inte uppskattade. 

– Jag tycker det är jättekonstigt att Nebba kommer fram till mig och vill påverka mitt andrakämpeval. Jag gick inte fram till honom en enda gång under hans tänkeperiod till förstakämpevalet för att jag tänkte att “han får vara ifred och tänka själv”, sa Tora.

Sandra Öder i Farmen 2023
Foto: TV4 / C More

"Han spelar nog mer än vad många tror"

När det väl blev dags för Tora att berätta om vem hon valt som andrakämpe förklarar hon att hennes val föll på någon kan se framför sig som en finalist. När Tora utsåg Sandra Öder till sin andrakämpe uttryckte Sandra sin bitterhet mot Nebil och “NSS”-pakten.

– Jag har inte märkt av ett dåligt sätt av Nebba att spela innan, däremot fick vi ju reda på när Anna var uppe på logen med oss att Nebba har försökt påverka Toras val av andrakämpe. Han spelar nog mycket mer än vad många, sa Sandra.

Sandra och Tora på tinget i Farmen 2023
Sandra och Tora på tinget. Foto: TV4 / C More

Det sista tinget innan finalen

Kämparna intog tinget och det blev dags för Sandra att välja tävlingskategori. Till gruppens förvåning valde hon kunskap med motiveringen att hon varit på Farmen 2023 längre än Tora, men även att hon sedan tidigare skadat sin armbåge och därför inte vågar möta Tora i styrka. Kunskapsgrenen tjejerna fick mötas i blev “mjölkning”, där de skulle mjölka en ko och försöka få ihop så nära 4,5 deciliter mjölk som möjligt. 

– Med just mjölkningen kände jag mig ändå ganska trygg eftersom att jag har mjölkat flera gånger. Varenda gång har jag mjölkat så har jag alltid tagit med en kopp och fyllt koppen och räknat spentag, så jag hade koll tyckte jag, sa Sandra.

Kunskapsgrenen "mjölkning"
Kunskapsgrenen "mjölkning". Foto: TV4 / C More

Tora kände sig inte alls lika självsäker som Sandra och uttryckte en osäkerhet kring när hon borde sluta mjölka. När det blev dags att måtta mjölken hade Tora fått ihop 7,1 deciliter och förlorade därför mot Sandra som mjölkade 6,8 deciliter. 

– Jag blir jätteledsen över att ha förlorad överhuvudtaget, sen så tycker jag ju att Sandra var en värdig finalist, berättade Tora.

Men när Tora började gråta över sin förlust fick hon veta av Anna att hon inte alls åkt ut och att tinget handlade om amuletter. Tora blev även hon en finalist, som däremot stod utan amuletter efter dagens ting.

Viktor Bergström hälsar kaxigt på farmarna
Viktor Bergström. Foto: TV4 / C More

Viktor är tillbaka med stridsyxan i högsta hugg

När finalisterna återvände till gården möttes de av Viktor Bergström som lyckats återvända från torpet. 

– Vi gick från att vi skulle vara fyra, till att helt plötsligt vara fem och sen blir vi sex. Vad i helvete gör han här? “Ut!”, kände jag, sa Sandra om att mötas av en uppkäftig Viktor.

Viktor pratade kaxigt om hur de försökte få ut honom men att det är omöjligt att lyckas. Han beskrev farmarna som darrande asplöv och utsåg sig själv som det största hotet i Farmens historia. Viktor höll inte heller tillbaka när han berättade för gruppen om vad han tycker om Nebil. Under sin vecka på Torpet med Artin Ghookassi och Christoffer Hammarlöf förklarade Viktor att “man fick veta allt”.

– Du behöver tvätta dig. Du är så jävla lortig efter allt jävla skitsnack du har kört med under den här tiden, sa Viktor kyligt till Nebil.

Den nervkittlande fortsättningen av "Farmen 2023" ser du på TV4, TV4 Play och C More

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL