Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Morden i Midsomer säsong 23 – Detta vet vi!

Morden i Midsomer säsong 23 – Detta vet vi!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 december 2021

Finns det fler att mörda i den brittiska byn?

I den här artikeln undersöker vi frågan vi alla ställer oss – Kommer Morden i Midsomer säsong 23?

Efter att SVT Play bjöd på den senaste säsongen av Morden i Midsomer på juldagen är det många som ställer sig två frågor: 1) vem vill bo i den gudsförgätna byn MIdsomer? och 2) kommer vi att få se en till säsong?

Sedan 1997 har långköraren Morden i Midsomer bjudit på 22 säsonger och totalt 132 avsnitt. Det är många som strukit med på den brittiska landsbygden under åren. Men vad gör logik när det är så ruskigt mysigt att ta del av brittiska kriminalare?

Goda chanser på en fortsättning

Vi börjar med de dåliga nyheterna direkt – Morden i Midsomer säsong 23 är INTE bekräftad. Produktionsbolaget ITV har alltså inte sagt att en ny säsong är under arbete. Under de senaste åren har också Morden i Midsomer präglats av produktionsproblem relaterade till covid, som har gjort det svårt att hålla upp ett tätt schema. Det är trots allt först nu som serien har blivit tillgänglig i sin helhet – även i Storbritannien.

Och så de goda nyheterna – utsikterna för en ny säsong av Morden i Midsomer är goda. ITV har inga planer på att lägga ner serien och de som är involverade i programmet har sagt att de gärna vill fortsätta. Serien fortsätter att locka tittare över hela världen och visar än så länge inga som helst tecken på mättnad.

Då kan vi förvänta oss Morden i Midsomer säsong 23

Om ITV ger officiellt grönt ljus för en ny säsong, vilket borde ske under första kvartalet nästa år, kommer produktionen att inledas kort därefter. Ambitionen kommer att vara att få ut serien till hösten/vintern 2022, men jokern i leken är det rådande världsläget. Covid kan sätta käppar i hjulet ännu en gång och i så fall får vi snällt vänta till 2023.

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi vet mera!

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL