Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ett fall för Vera säsong 11

Ett fall för Vera säsong 11 – Detta vet vi!

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 december 2021

Var inte orolig

Nyligen släpptes en ny säsong av "Ett fall för Vera" på SVT Play. Här är allt vi vet om "Ett fall för Vera" säsong 11.

Sedan 2011 har britterna bjudit på härlig och mysig underhållning med kriminalaren Ett fall för Vera. Något som har varit till glädje för oss alla som inte kan få nog av brittiska deckare. Den 26 december dök den tioende säsongen upp på SVT Play, men redan nu är det många som undrar om vi kommer att få mera.

För den som inte vet, handlar den brittiska serien Ett fall för Vera om den charmiga men mycket sarkastiska kriminalkommissarien Vera Stanhope, som löser mord tillsammans med sin unga assistent i Northumberland County. Serien har rullat i tio säsonger bestående av fyra stycken avsnitt vardera.

Goda nyheter om Ett fall för Vera säsong 11

Som om det inte vore nog med att den elfte säsongen i ordningen redan är inspelad, den blir längre än vad vi är vana vid med. Istället för fyra avsnitt bjuds vi på sex stycken.

De två första avsnitten av säsong 11 har redan sänts i England där de har mottagits av hög kritik – på IMDb har de 8.4/10 i betyg. De resterande avsnitten har premiär med start den 9 januari 2022, efter ett kortare uppehåll.

På SVT Play släpps nästa avsnitt redan den 24 januari och om allt vill sig väl, släpps ett nytt avsnitt i veckan därefter.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL