Mer naket i rutan – då har Naked Attraction med Sofia Wistam premiär

Mer naket i rutan – då har Naked Attraction säsong 2 med Sofia Wistam premiär

Emil Oscar Rasmussen
28 maj 2024 kl. 11:30

Naked Attraction Sverige säsong 2 har premiär under sensommaren

I augusti blir det mer naket i rutan när Sofia Wistam återvänder till Kanal 5, och nu även till Max, med en ny säsong av det populära programmet "Naked Attraction Sverige".

"Naked Attraction Sverige" är snackisprogrammet där modiga deltagare jagar kärleken i tv – utan några kläder på sig. Tanken med programmet är att utforska om det går att dejta och hitta kärleken genom att vi förlitar oss på våra primala instinkter, utan att förvirras och vilseledas av alla fällor i modern dejtingkultur som präglas av appar och sociala medier.

Konceptet är en stor framgång världen över och så även i Sverige, där den första säsongen blev en omedelbar succé. Faktum är att premiären var så framgångsrik att det blev den starkaste någonsin på Kanal 5 och discovery+.

Premiär i augusti för nya säsongen av Naked Attraction Sverige

I dag avslöjar Warner Bros. Discovery att en ny säsong av Naked Attraction Sverige kommer till Max och Kanal 5 den 13 augusti. Säsongen kommer att bestå av totalt sex avsnitt.

Med den nya säsongen återvänder även Sofia Wistam som programledare. Hon utlovar mer kemi och kärlek, men även – givetvis – naket.

– Det känns så roligt att vara tillbaka med en ny säsong av Naked Attraction. Programmet visar verkligen ofiltrerat hur olika alla är, vilket engagerar och berör. Den nya säsongen är så bra, det blir mer kärlek, mer kemi och självklart, mer nakenhet, säger Sofia Wistam i ett pressmeddelande.

LÄS OCKSÅ: Männens panik under Naked Attraction säsong 2 – spelades in i minusgrader

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL