Sofia Wistam om Naked Attraction säsong 2: "Utmanande att prata pungkulor"

Männens panik under Naked Attraction säsong 2 – spelades in i minusgrader

  • Discovery+
Eyla Runsten
05 maj 2024 kl. 13:05

Men också mycket kemi mellan paren

Årets säsong av "Naked Attraction" spelades in under de kallaste dagarna i vintras. Detta ledde till vissa problem, speciellt för de manliga deltagarna då deras kön började krympa på grund av kylan.

Två år har snart gått sedan programmet Naked Attraction startade med Sofia Wistam som programledare. Programmet har varit hyllat för att ta fram olika typer av kroppar, men även kritiserats när deltagare väljs bort på grund av deras kroppstyp. Naked Attraction går ut på att en deltagare får se lite i taget av eventuella dejter som är helt nakna och som de tillsist ska välja att gå på en dejt med.

Den nya säsongen har spelats in och Sofia Wistam berättar vad tittarna kan förvänta sig, hon säger bland annat att det har varit lite oroligheter i tv-branschen som gjort att säsong två inte har kommit förrän nu, bland annat med pandemin, pengarna drogs åt och vissa program slutade producera. Men du är den nya säsongen inspelad.

– Den är så bra. Jag tror att alla vi som var med är nästan lite chockade över hur mycket kemi det blev av våra par, säger Sofia Wistam till Expressen.

Foto: Discovery+

Tjejer vill ha det kallt – killar vill ha det varmt

Det blev en kall säsong två av Naked Attraction där de stötte på olika problem, framförallt att produktionen lyckades spela in under de dagar som det var som kallast under vintern, detta ledde till lite problem för de manliga deltagarna då deras kön krympte på grund av kylan i studion.

– De fick inte upp värmen, det var en utmaning kan man ju säga, speciellt för det manliga könet, säger Sofia Wistam.

Wistam berättar även att hon har lärt sig att tjejer inte gillar när det är för varmt, detta för att de kan få "bastututtar" och de gillar mer när det är kallt, detta är ett litet problem då killarna vill ha det varmt så att deras kön annars krymper.

– Jag kan tänka mig att de stod och drog i kulisserna, säger Wistam och skrattar.

"Naked Attraction" säsong 2 har premiär senare i år.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL