Sofia Wistam om Naked Attraction säsong 2: "Utmanande att prata pungkulor"

Naked Attraction 2024 färdiginspelad: “Chockad över kemin”

  • Discovery+
Filmtopp
08 februari 2024 kl. 20:02
ANNONS
ANNONS

Sofia Wistam väldigt positiv till nya avsnitten

Omdiskuterat men onekligen populärt. En ny säsong av skandalomsusade "Naked Attraction" är inspelad, men när den släpps är ännu inte spikat.

Redan i augusti blev det klart att den svenska versionen av Naked Attraction kommer tillbaka med en andra säsong. I en ny intervju med Expressen ger programledaren Sofia Wistam den första uppdateringen på länge. Hon säger bland annat att säsongen är färdiginspelad och att hon är "chockad" över resultatet.

– Den är så bra, nya säsongen av Naked Attraction. Jag tror att alla vi som var med är nästan lite chockade över hur mycket kemi det blev av våra par, säger Sofia Wistam till Expressen.

– Det finns några små överraskningar som jag inte ska spoila här nu men ni måste titta. Det blir inte som man tror, så kan man säga.

Då kan vi förvänta oss Naked Attraction

Även om Naked Attraction säsong två är färdiginspelad, är det fortfarande oklart när den kommer att sändas.

– Det har hänt mycket i tv-världen och även när man är i det, som jag är, så hänger man inte riktigt med, men det var en pandemi som ställde till det och det skulle produceras mycket för streamingtjänster och helt plötsligt så var pandemin över och det var mycket pengar i rullning och det drogs åt och många program görs inte längre, säger Sofia Wistam.

Hennes gissning är att den nya säsongen inväntar lanseringen av streamingtjänsten Max, som är en sammanslaning av HBO Max och discovery+.

– Så nu, den streamingtjänsten som kommer att lanseras här snart, som heter Max kommer att bli grym. Men då tror jag nu att det som vi har producerat nu inväntar den så då blir det en skräll helt enkelt. Då kommer allt roligt på en gång.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som sker med "Naket Attraction 2024".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL