Bianca Ingrossos sammanbrott på TV: “Kommer fallera helt“

Bianca Ingrossos sammanbrott på TV: “Kommer fallera helt“

  • Max
Axel Diedrichs
28 juni 2024 kl. 16:00

Bearbetar morfar Hans cancerbesked i "Wahlgrens värld"

I veckans avsnitt av "Wahlgrens värld" får vi se en förkrossad Bianca Ingrosso bryta ihop under morfar Hans Wahlgrens sista tid i livet.

Den pågående säsongen av Wahlgrens värld har varit en speciell sådan. Inte bara har man bytt hem från discovery+ till den nya streamingtjänsten Max, man har även fått hantera morfar Hans Wahlgrens sjukdomstid. Den folkkäre skådespelaren som på senare år blivit en realityprofil genom familjens serie, gick bort den 10 maj och har sedan dess varit väldigt saknad.

Senast under Allsång på Skansen-premiären hyllades han med en sång som Pernilla Wahlgren sjöng tillsammans med publiken och familjemedlemmarna Christina Schollin och Bianca Ingrosso, som befann sig på plats. 

Bianca Ingrossos sammanbrott på TV: “Kommer fallera helt“
Foto: Max.

Bianca Ingrossos sammanbrott på TV

Att Hans Wahlgrens bortgång varit tuff för familjen är ingen hemlighet. Flera av dem har pratat om det öppet, och i Wahlgrens värld får vi se hur de bearbetar hans sjukdom. I torsdagens avsnitt släppte Bianca Ingrosso ut känslorna i vad som blev en väldigt emotionell TV-stund.

– Jag vet inte hur jag ska hantera att en så fantastisk människa bara... alltså, är mot sitt slut. Det är så sjukt. Så sjukt, säger Bianca Ingrosso i programmet och fortsätter:

– Det här är livets gång och han är gammal, jag fattar ju det, men ingen av oss har upplevt en bortgång i vår familj. För mamma så är han hennes största trygghet. Om hon är stressad eller ledsen så är en kram av honom så värdefullt för henne. Hon är verkligen pappas flicka. Han kommer vara väldigt saknad.

Den femtonde säsongen av "Wahlgrens värld" börjar att lida mot sitt slut. Två kvarstående avsnitt ska sändas, och i finalen får vi se Pernillas och maken Christian Bauers vinterbröllop. Programmet visas på Kanal 5 och Max.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL