Armand "Mondo" Duplantis ska ta bilen till OS i Paris i knasig video

Armand "Mondo" Duplantis tar bilen till OS i Paris i knasig video

  • Max
Emil Oscar Rasmussen
28 juni 2024 kl. 09:00

Mondo skådespelar i ny OS-kampanj för Max

OS i Paris 2024 är bara några få veckor bort och det är dags att rulla igång uppladdningen på allvar. Hur man gör det? Med Warner Bros. Discoverys nya kampanj där Sveriges största guldhopp Armand "Mondo" Duplantis är den stora stjärnan.

Fotbolls-EM i all ära, men är det inte OS i Paris 2024 som är sommarens största idrottsfest? Håller du med är det hög tid att börja tagga till ordentligt. Olympiadens officiella startdatum är den 26 juli, men bl.a. annat några av lagidrotterna smygstartar redan under datumen som leder upp till invigningsdagen.

Behöver du hjälp med att komma i rätt stämning inför OS kan du från och med på måndag få hjälp av Sveriges tveklöst största stjärnor, och en av de största guldfavoriterna i alla grenar, Armand "Mondo" Duplantis.

LÄS OCKSÅ: 10 sevärda filmer om OS

Armand Duplantis är stjärnan i ny OS-kampanj

Nu kan vi se Armand Duplantis som huvudrollsinnehavaren i Warner Bros. Discoverys nya kampanj inför OS i Paris. I den småknasiga kampanjen, som går under titeln Duplantis är redo för OS. Är du? spelar "Mondo" flera versioner av sig själv, som packar bilen full med OS-utrustning. Det är inte bara staven som plockas med, utan även fotbollar, golfklubbor och en hel del annat. I slutet av kampanjvideon sätter sig Armand bakom ratten, med Warner Bros. Discoverys programledare intryckta i bilen, och påbörjar den 19 timmar långa bilfärden mot Paris.

Se OS-kampanjen med Armand Duplantis här:

– Det var jättekul att vara med och spela in denna reklamfilm som verkligen var annorlunda mot det mesta jag gjort tidigare. Ett retro tema som säkert kommer att få uppmärksamhet och skapa intresse att titta på the biggest show: OS i Paris. För egen del ska det bli mäktigt att nu få gå in och försvara mitt OS guld från Tokyo. Skillnaden nu är att läktarna kommer att vara fullsatta. I Tokyo var det tomma läktare på grund av covid-restriktioner. Nu blir det ett helt annat OS som verkligen inspirerar mig. Jag är taggad och redo säger den regerande Olympiska mästaren, Armand Duplantis i ett pressutskick från Warner Bros. Discovery.

Kampanjen har Warner Bros. Discovery själva tagit fram.

Warner Bros. Discovery utlovar 3 800 timmar livesänd sport på Kanal 5 och streamingtjänsten Max under OS, med studiosändningar från tidig morgon till sen kväll. Bolagets plattformar är de enda i Sverige som ger dig åtkomst till spelens samtliga ögonblick.

LÄS OCKSÅ: 5 filmer som hjälper dig med OS-uppladdningen

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL