Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Mattias Pettersson skadad – avbryter Robinson

Mattias Pettersson skadad – avbryter Robinson

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 maj 2022

"Jag kan inte fortsätta"

Mattias Pettersson lämnar Gränslandet och Robinson 2022. Detta efter att han dragit på sig en skada under programmets gång som vägrat läka.

Mattias Pettersson var länge en av de mest inflytelserika deltagarna i Robinson 2022, men hans uttåg blev i slutändan oundvikligt. Hans resa i Gränslandet där hoppet fanns om att ta sig tillbaka till tävlingen, skulle däremot få ett oväntat slut. Mattias Pettersson lämnar Robinson efter att ha tvingats avbryta sin medverkan i Gränslandet på grund av en axelskada.

Det har under en tid varit känt att Mattias Petterson har problem med en axel som gör honom svag i de statiska fysikprövningarna. När han duellerade mot Shevin Urgun Gränslandet blev det därför för tufft för honom att stå emot smärtan när de skulle hänga högt. 

Mattias Pettersson skadad – avbryter Robinson
Foto: TV4.

Petterson förlorade striden – men också kriget. Med smärtan för tung att dras med valde han att avbryta sin medverkan i programmet. 

– Efter i dag så kan inte jag fortsätta. Jag har så jäkla ont i axeln. Vi syns där hemma. Kämpa på nu, sade en märkbart trött men också något lättad Mattias till de andra gränsländarna.

Han avrundade sitt adjö till gruppen med att säga följande till Hayes Jemide:

– Vi glömmer all gammal skit och gör som Kungen, vi vänder blad.

Mattias Petterson och bråket med Hayes Jemide – hann bli sams

När Mattias Pettersson först återvände till Gränslandet blev det hektisk stämning mellan honom och den tidigare lagkamraten Hayes Jemide, som han inte dragit jämnt med. Men efter ett stort bråk, som programledare Anders Öfvergård fick försöka hjälpa dem att reda ut, blev de till slut vänner. Åtminstone mötte de varandra i en klassisk "agree to disagree".

Det plötsliga uttåget måste anses vara ovärdigt Mattias Pettersson som gjort en sammantaget stark säsong där han varit Lag Östs stora ledare och taktiker. Mycket har hans deltagare att tacka honom för.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL