Maria Viscovi Falk ute ur Robinson – kan fatta unikt beslut om framtiden

Maria Viscovi Falk ute ur Robinson – kan fatta unikt beslut om framtiden

Axel Diedrichs
02 november 2023 kl. 21:11

Hur ska hon ha det, Maria?

Efter att ha röstats ut i kvällens Öråd kan vi konstatera att Maria Viscovi Falk är ute ur Robinson hösten 2023. Men hur väljer hon att göra härnäst?

Spänningen tätnar i Robinson hösten 2023 som närmar sig sammanslagning. Tills dess måste deltagarna nu göra allt för att överleva och säkra sin plats, men den här veckan har inte bara en utan två äventyrare fått lämna ön. Först ut vara Therese Tang som valde att lämna självmant, och nu Maria Viscovi Falk. Den sistnämnda av dem fick se sig utröstad i Öråd efter att ha dragit på sig en taskig knäskada.

Maria Viscovi Falk har varit en av de mer omtyckta personerna ute på Robinsonön. Men när hon drog på sig en skada under torsdagens immunitetstävling, som i sig hade kunnat skicka hem henne, fanns det inte mycket annat för gruppen att göra än att rösta på henne. Hon skulle dock knacka fram en duell ur sin ödesurna.

I den klassiska duellen Kniven, där man tävlar om vem som under längst tid kan balansera en kniv på överhanden, valde Maria då att möta Karolina Tilander. För Marias del ledde ett ögonblick av tappat fokus till att hon fick se sig själv förlora, och därmed lämna Robinson.

Maria Viscovi Falk ute ur Robinson – kan fatta unikt beslut om framtiden
Foto: TV4.

Kan neka Gränslandet

De flesta Robinson-deltagarna är beredda att gå över lik för att få en andra chans i programmet. Men när Petra Malm låter Maria veta att det finns ett gränsland som hon kan ta sig till för att kriga sig tillbaka ser hon genast konfunderad och märkbart tveksam ut.

– Amen asså, jag vet inte... vilka fan är där då?, säger Maria till Petra som menar att hon inte kan avslöja vilka deltagare som väntar. Istället uppmanar hon Maria till att tro på sig själv och bevisa för de andra att hon åkte ut för tidigt, varpå Maria svarar:

– Det gör jag inte det minsta.

Petra Malm fortsätter att tjata på Maria, men hur hon väljer att göra får vi veta först på måndag. Det känns inte alls övertygande att Maria, med sitt kassa knä i åtanke, kommer att fortsätta sin resa i Robinson hösten 2023.

Fortsättning följer.

NÄSTA ARTIKEL