Robinson 2023: Maria Viscovi Falk

Robinson 2023: Maria Viscovi Falk

  • TV4 Play
30 oktober 2023 kl. 13:10

37-åringen från Göteborg

Efter att ha varit en del av Lag Syd under hela säsongen tar Marias Viscovi Falks äventyr i "Robinson" en vändning när hon blir utbytt till Lag Nord i förhandlingarna på Entalula.

Maria Viscovi Falk startade sin Robinsonresa i Lag Syd. Trots att hon inte stack ut i tävlingar är det säkert att hon ville sitt lags bästa. Detta blev extra uppenbart när hon gång på gång konfronterade lagmedlemen Peder Karlsson. Maria var inte förtjust i Peders sätt att föra sig under tävlingar då han ofta började gorma på sina lagmedlemmar när han blev uppspelt. Peder tyckte att man inte behövde vara så överkänslig över hur andra känner och att han är som han är.

Men trots Peders envishet, och enligt Maria lite skrämmande framtoning som både lång och muskulös, fortsatte hon att säga emot när hon tyckte att hans attityd kunde förbättras.

Robinson 2023: Maria Viscovi Falk
Maria Viscovi Falk. Foto: TV4.

Det här är Maria Viscovi Falk i Robinson hösten 2023

Marias frispråkighet var en tydlig del av hennes roll i lägret. Hon sa vad hon tyckte och kände i hopp om att förbättra vistelsen på ön för alla. Vissa lagmedlemmar tyckte hon mindre om, såsom exempelvis Peder, på grund av deras macho attityd, men överlag kom hon bra överens med alla. Såpass bra att när hon fick reda på att hon hade förhandlats om som byte på Entalula av Ylwa Lidén grät hon mer för att Ylwa var så förtvivlad över beslutet än sitt eget öde. 

Förhandlingen på Entalula gjorde att lagen var tvungna att byta ut en deltagare var med varandra. På så vis blev Lag Syd-spelaren Maria en del av Lag Nord. Hon var först nervös över att byta sida men när hon fick ett varmt välkomnande och såg hur Lag Nords läger var mycket bättre blev hon lugnare. I den första tävlingen med sitt nya lag gav Maria allt och i nuläget har hon anpassat sig helt till sina nya förhållanden och kämpar officiellt för Lag Nord.

Du följer Marias resa i "Robinson" hösten 2023" på TV4 och TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL