Margot Robbie klar för nästa Wes Anderson-film

Margot Robbie i ny Ocean's Eleven-film

20 maj 2022 kl. 16:05

Kan vara en föregångare till någon av de tidigare filmerna

Den senaste Ocean's-filmen som släpptes 2018 blev en massiv succe och drog in hela 297 miljoner dollar. Totalt har det släppts fem stycken Ocean's-filmer och nu kommer det en till med Margot Robbie i en av rollerna.

Inte nog med Barbie-filmen, nu ska Margot Robbie vara med i en föregångare till Ocean's Eleven-franchisen, skriver THR. Denna gång utspelar sig filmen på 1960-talet i England och produktionen är tänkt att sätta i gång runt våren 2023.

Dock vet man inte om det är en direkt föregångare till Ocean's-filmerna med George Clooney eller om det faktiskt är en reboot för filmserien. Filmen kan kan även ha sin grund till den absolut första Ocean's Eleven från som släpptes 1960.

Foto: Paramount Pictures. Margot Robbie i The Wolf of Wall Street (2013).
Foto: Paramount Pictures. Margot Robbie i The Wolf of Wall Street (2013).

Filmen kommer att regisseras av Jay Roach som Robbie tidigare har jobbat med i filmen Bombshell (2019). Manuset är skrivet av Carrie Solomon.

Robbie är en av Warner Bros största stjärnor och efterträder även Johnny Depp i den kommande Pirates of the Caribbean-filmen. Utöver dessa filmer kan vi nog säkert förvänta oss att se henne i flera storfilmer i framtiden.

Se även:

NÄSTA ARTIKEL