Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Första bilden på Margot Robbie som Barbie

Första bilden på Margot Robbie som Barbie

Linda Forssén | Nyhet
27 april 2022
Linda Forssén | Nyhet
27 april 2022

Biopremiär nästa sommar

Tidigare har det släppts animerade filmer om den kända leksaken Barbie. Nu får vi den första bilden på en livslevande Barbie.

Produktionen av nya Barbie-filmen påbörjades i början av 2022 och genom CinemaCon har vi nu fått en första bild från på Barbie (Margot Robbie) med ett stort leende sittandes i en klassisk rosa cabriolet. Se bilden här:

Margot Robbie som Barbie
Foto: Warner Bros.

Förra året gav Robbie en kommentar om att spela Barbie:

– Att ta på sig rollen som en älskad leksak kommer med mycket bagage och en hel del nostalgiska samband. Men genom det kommer mycket spännande sätt att attackera detta. Folk hör namnet ”Barbie” och tänker ”Jag vet hur den filmen kommer att bli”, och sen när de hör att Greta Gerwig är den som skriver och regisserar filmen, tänker de sedan att ”nej, det kanske jag inte gör”.

Filmen handlar om en tjejdocka som lever i "Barbieland". Snart blir hon utvisad för hon visar sig inte vara tillräckligt perfekt och därefter börjar hennes äventyr i den riktiga världen.

Andra kända skådespelare som kommer vara med i Barbie (2023) är: Kate McKinnon, Alexandra Shipp, America Ferrera, Shimu Liu, Will Ferrell, Hari Nef och Ryan Gosling som Ken. Vi får hoppas att en bild på honom kommer snart!

Filmens premiärdatum är den 21 juli 2023.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL