Malou efter tio

Malou efter tio nedlagt: "Varför gick jag med på det här?"

12 maj 2022 kl. 11:05

Efter 16 år tar Malou von Sivers farväl

I den sista sändningen av "Malou efter tio" hyllas Malou von Sivers och tar farväl till tittarna, som hon underhållit i 16 år. Nu blickar hon framåt mot andra TV4-program.

Under 16 år har Malou von Sivers programlett Malou efter tioTV4, under den tiden har 32 säsonger och 1650 program hunnit rulla, det rapporterar Aftonbladet. I programmets sista avsnitt talar Malou till alla tittare: 

Jag vill tacka alla som tittat på programmet och följt det så troget. Jag är djupt tagen, berörd och rörd av alla kommentarer och jag kommer att finnas kvar på TV4 men här tar det slut. 

I en intervju i nyhetsmorgon berättar Malou att det har varit tumultartade känslor inför nedläggningen av programmet, och att hon många gånger undrat varför hon gick med på att lägga ner Malou efter tio – men nu blickar hon ändå framåt och kommer att fortsätta jobba med TV4 där hon ska leda det återupplivade intervjuprogrammet Malou Möter

Här tar Malou emot blommor
Här tar Malou emot blommor i sista sändningen av Malou efter tio. Foto: TV4

Flera kändisar gästar sista programmet 

i det sista avsnittet av Malou efter tio gästade artisten Viktor Norén och framförde låten "Sånger från dig" som han tillägnade Malou. Andra kändisar som gästade var Åsa Jinder, Marie Göranzon, Jan-Emanuel Johansson, Martina Montelius och Åsa Beckman

Mer läsning: 

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL