Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Masked Singer Sverige 2022 - Här är maskerna som tävlar!

Tips på 8 bra TV4 Play-serier

  • C More
David Forssell | Lista
07 april 2022
David Forssell | Lista
07 april 2022

De bästa serierna på TV4 just nu.

Det finns ett stort utbud av filmer och serier på de stora TV-kanalerna och streamingtjänsterna. Vi på Filmtopp kände att det var dags att göra en lista på sevärda serier på TV4 Play.

Gillar du SVT Play? Det gör vi också, men vi uppskattar huvudkonkurrenten TV4 Play lika mycket! Och det är ju helt i sin ordning att göra det – en bra serie är en bra serie, oavsett var den sänds. I denna lista har vi därför skrapat ihop åtta av de hetaste serierna på TV4 just nu.

8 bra serier på TV4 och TV4 Play

Masked Singer Sverige

Ingen kan ha undgått Masked Singer, serien där kända personer klär ut sig till olika fantasifulla varelser, omöjliga att känna igen. En panel försöker sedan gissa vem som döljer sig under förklädnaden, en uppgift som är nog så svår! Ett absolut måste till popcornen och godiset en fredagskväll! Årets panel består av Nour El Refai, Felix Herngren, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw. Programledare är David Hellenius

Masked Singer sänds varje fredag klocka 20:00 på TV4 och TV4 Play och är utan tvekan en av de bästa TV4 Play-serierna just nu. 

Benjamin's

Sugen på fler bra TV4 Play-serier? Då kan vi glädja dig med att Benjamin Ingrosso är tillbaka med ytterligare en säsong av sitt gemytliga matlagningsprogram Benjamin's, där han bjuder in kända personer att dela sina kulinariska skapelser med. Djupare samtal blandas med musik i denna mysiga följetong, som fungerar toppen vilken dag i veckan som helst. Spana in detta tips!

Nya avsnitt släpps varje tisdag på TV4 kl. 20:00, men går även att se på TV4 Play

Sortera upp ditt liv

I Sortera upp ditt liv tar sig ett expertteam sig an uppgiften att hjälpa människor städa upp sina stökiga hem. Människorna i programmet har oftast samlat på sig otroliga mängder med prylar, så att de behöver lite hjälp på traven är nog inte helt fel. Expertteamet består av Felicia Löwerdahl, Elaine Green och Robbin Hultman.

Nya avsnitt släpps varje måndag på TV4 21:00 och TV4 Play.

The Apprentice Sverige

The Apprentice är serien som Donald Trump en gång styrde och ställde i, det vill säga innan han blev president. I den svenska motsvarigheten är det däremot Gunilla von Platen som håller i taktpinnen. Programmet går ut på att tolv entreprenörer tävlar om att vinna von Platens förtroende att investera pengar i deras bolag. För varje vecka ställs de tävlande inför en ny utmaning, tills bara en av de återstår. 

Nya avsnitt varje onsdag 21:00 på TV4 och TV4 Play.

Elitstyrkans hemligheter Sverige

I Elitstyrkans hemligheter Sverige får vi följa 18 män och kvinnor som tvingas genomgå samma test som elitsoldater måste göra för sina intagningsprov. Programmet leds av fyra före detta elitsoldater och bjuder på tuffa puckar för deltagarna, både fysiskt och psykiskt. 

Nya avsnitt av Elitstyrkans hemligheter visas varje torsdag 21:00 TV4 och TV4 Play.

Robinson är den klassiska serien som tidigare visades på SVT och som går ut på att ett antal svenskar sätts på en ö och tvingas försöka överleva under svåra förhållanden. För varje avsnitt röstas en ur gänget bort tills bara en av deltagare återstår – den personen vinner en halv miljon. Långköraren är utan tvekan en bra serie på TV4 Play och TV4 som du måste ge en chans.

Nya avsnitt måndag till torsdag på TV4 19:30. Söndagens avsnitt visas 20:30. Går även att se på TV4 Play

Sveriges mästerkock

I Sveriges Mästerkock tävlar ett antal amatörkockar om att imponera på en hård jury. För varje program röstas en kock ut och den som är sist kvar är den som vinner titeln Sveriges mästerkock. 

Nya avsnitt av den bra serien visas varje onsdag på TV4 20:00 samt TV4 Play.

Let's Dance

TV4:s långkörare Let's Dance är tillbaka med en ny säsong, där ett antal kändisar tillsammans med professionella dansare tävlar om att bli det bästa dansparet. I årets upplaga ser vi bland annat Eric Saade, Filip Dikmen och Lisa Ajax. Programledare är Petra Mede och David Lindgren. Juryn består av Tony Irving, Ann Wilson och Dermot Clemenger

Let's Dance har lyfts fram som en av de bästa serierna på TV4 i flera år och visas på kanalen varje lördag 20:00 samt streamas på TV4 Play

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL