Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Mustiga Mauri gör nytt program för TV4

"Mustiga Mauri" gör nytt program för TV4

Aliah Liebst | Nyhet
06 maj 2022
Aliah Liebst | Nyhet
06 maj 2022

Åker land och rike runt för att träffa försvunna kändisar

Mauri gjorde sig känd med Youtubekanalen "Uppdrag: Mat" och sedan dess har karriären tagit raketfart. I ett Instagraminlägg avslöjar han att han nu gör ett nytt program för TV4.

I en Instagramstory avslöjar "Mustiga" Mauri Hermundsson att han nu ska göra ett nytt program för TV4 där han åker land och rike runt för att söka upp olika kändisar som med åren har försvunnit från rampljuset - för att ta reda på vad de håller på med idag. 

Mauri berättar på Instagram att det kan vara allt ifrån Lotta på Bråkmakargatan till "Jerry talar spanska" som han kommer söka upp och han vill nu ha förslag på kändisar som tittarna vill att han ska hitta! För att lämna in ett tips till Mauri kan du skriva en kommentar under instagraminlägget nedan. 

Se Mauri berätta om programmet här: 

Gjorde sig känd på Youtube

Mauri gjorde sig känd 2018 med den framgångsrika Youtubekanalen "Uppdrag: mat" där han lär sig om mat samtidigt som han ofta gästas av kändisar som Ed Sheeran, Leif GW Persson och Zara Larsson

Framgången på Youtube ledde till flera uppdrag, 2020 blev han programledare för tävlingsprogrammet Lego Masters SverigeTV4, som går ut på att olika lag tävlar om att bygga störst legomodeller. Utöver det driver han också podcasten "topp 1 i Sverige" där han intervjuar några av Sveriges bästa inom olika områden. 

För ett tag sedan gästade Mauri Benjamin Ingrossos program Benjamin'sTV4 där han berättade om sin karriär. 

Mer läsning: 

 

 

NÄSTA ARTIKEL