Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Love Island Sverige 2023 – Linus Mogren Wiberg

Love Island Sverige 2023 – Linus Mogren Wiberg

Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
22 januari 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
22 januari 2023

Den kristne 22-åringen från Örebro söker kärlek i Love Island

Linus Mogren Wiberg är en av deltagarna i Love Island Sverige 2023. Han är en troende, driven och rolig kille som letar efter en tjej som är likasinnad.

Efter några års uppehåll är dokusåpan Love Island Sverige tillbaka på TV4 och TV4 Play. I det populära dejtingprogrammet får vi följa med på ett lyxigt kärleksäventyr i Karibien där utsedda singlar söker efter kärlek, inte minst Linus Mogren Wiberg från Örebro. Att vinna en partners hjärta är till en fördel, men man får inte glömma att även vinna publikens hjärtan, för nytt för i år så är det är nämligen tittarna som sitter på makten över vilka som bildar par.

Linus Mogren Wiberg deltagare love island sverige 2023
Linus Mogren Wiberg. Foto: TV4, C More.

Det här är Linus Mogren Wiberg

En av årets deltagare som har flyttat in i villan i Karibien är ingen mindre än Linus Mogren Wiberg. Linus är en 22-årig, kristen kille från Örebro som söker efter en feminin tjej som ändå kan bete sig lite "grabbigt". Han beskriver sig själv som en väldigt snäll och godtrogen kille.

– Jag är väldigt snäll och godtrogen, men i många situationer så har det bitit mig att folk har utnyttjat dom sidorna hos mig. Men, jag föredrar att vara ärlig än att inte vara det.

Love Island Sverige 2023 – Linus Mogren Wiberg
Linus Mogren Wiberg. Foto: TV4, C More.

Så får du Linus på fall 

Om du ska få Linus på fall måste du vara dig själv och vältränad men ändå kurvig. Vi förstår även att det är till ens fördel att ha en stor bakdel.

Det första Lunas brukar lägga märke till hos tjejer är först och främst utstrålning, sedan kropp och sedan ögonen och ansiktet.

– Det jag hoppas på ska hända, det är att jag ska hitta min soulmate, att vinna Love Island med kärleken i händerna.

Missa inte att följa Linus i hans jakt på kärlek i "Love Island Sverige" 2023  i TV4, Sjuan och på TV4 Play. 

Mer läsning:

 

 

NÄSTA ARTIKEL