Love Island Sverige 2023 – Celine Axman

Love Island Sverige 2023 – Celine Axman

Sofie Landgren
Uppdaterad 23 januari 2023 kl. 12:01 | Publicerad 22 januari 2023 kl. 16:01

Dykinstruktören från Stockholm är en av årets deltagare

Celine Axman, 21, från Stockholm är en av de första kärlekssugna singlarna att flytta in i villan i Karibien för att hitta sin stora kärlek i Love Island Sverige 2023.

Love Island Sverige 2023 – Celine Axman
Celine Axman. Foto: TV4 / C More.

Celine Axman dyker efter kärlek i Love Island

Celine Axman, 20 år från Stockholm, jobbar till vardags som dykinstruktör. Hon är en av årets deltagare som söker kärlek i Love Island Sverige 2023. Hon är en kvinna som inte är särskilt intresserad av smink och kläder utan är mer intresserad av äventyr och sport. Hon älskar att vara på gymmet, håller på med hästar, och det största intresset är framförallt dykning. Tidigare pojkvänner har varit alldeles för tråkiga för Celine och nu dyker hon ner i Love Island för att hitta den perfekta matchen.

– Jag är singel för att jag inte har träffat den rätta än. Mina ex har varit alldeles för tråkiga och satt på sig mjukisbyxorna alldeles för snabbt...

Celine axman deltagare love island sverige 2023
Celine Axman. Foto: TV4, C More.

Söker efter en äventyrlig kille

Celine jobbar vanligtvis som dykinstruktör där de brukar åka ut till vrak i Östersjön, men att hitta kärleken via dykningen har inte varit lätt. I sin introduktionsvideo berättar hon:

– Jag har inte hittat någon inom dykningen, eftersom de flesta är lite speciella...

Ja, hon är nu redo för att hitta kärleken. Celine söker efter en äventyrlig kille, som håller på med mycket aktiviteter och som hon kan dela sitt liv med. Hon tror att chansen är stor att han faktiskt dyker upp i Love Island Sverige 2023 då det i sig är det största äventyret.

Missa inte att följa Celina Axman i dykandet efter kärlek i Love Island Sverige 2023  i TV4, Sjuan och på TV4 Play.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL