Love Island Sverige 2023 – Adrian Podde

Love Island Sverige 2023 – Adrian Podde

Sofie Landgren
Uppdaterad 21 januari 2023 kl. 10:01 | Publicerad 20 januari 2023 kl. 13:01

Big Brother-deltagaren kliver in för att hitta kärleken

Nu är det dags för "Love Island" att återigen checka in i TV-rutan på TV4. En av årets deltagaren är Adrian Podde, 31, Stockholm, som vi senast fick se i "Big Brother" 2021.

Nu har inspelningen av Love Island Sverige 2023 dragit igång. Programmet där vi får följa en grupp singlar som flyttar in i en villa för att lära känna varandra och så småningom hitta en favoritperson att bilda par med. Nytt för i år är dock att det inte är deltagarna själva som bestämmer vilka de ska bilda par med, utan det är tittarna som sitter på makten. I TV4 Play-appen kan man som tittare gå in och rösta om vilka man tycker skall stå som par till en början. En av årets deltagare är ingen mindre än Adrian Podde.

Adrian Podde deltagare Love island Sverige 2023
Adrian Podde. Foto: TV4, C More.

Det här är Adrian Podde

Adrian är en 32-åring från Lund, nu mer bosatt i Stockholm, som drivs av utmaningar. Du kanske känner igen Adrian, och det är inte så konstigt då han 2021 ställde upp i Big Brother. Efter 85 dagar i huset röstades Adrian och sin rosa signatur-mössa ut, men nu är det dags för oss att få följa honom i jakten på kärlek under våren. Adrian letar efter en genuint snäll och omtänksam tjej, och i sin introduktionsvideo inför Love Island Sverige berättar han att han är väldigt snäll och omtänksam själv.

– Men jag kan nog uppfattas som dryg för att jag kan vara i min egen värld ibland, jag är en dagdrömmare, jag är i mitt huvud ganska mycket.

Usel på att flirta?

Adrian älskar hundar, och det är extremt viktigt för honom att träffa en tjej som delar den starka känslan. Han är uppvuxen med att spela fotboll, vilken han tror kan ha satt grunden till den tävlingsmänniska han är idag, men kärlek, det tror han inte att man kan tävla i.

– Men i kärlek tror jag inte att man kan tävla, det handlar om kemi, passion och kärlek helt enkelt.

Adrian påstår själv att han usel på att flörta, om det här stämmer eller inte återstår dock att se.

Missa inte Love Island Sverige 2023 i TV4, Sjuan och TV4 Play i hela 49 dagar i rad från och med den 23 jan.

NÄSTA ARTIKEL