Kolla in den läckra postern till Hammarskjöld med Mikael Persbrandt

Kolla in den läckra postern till Hammarskjöld med Mikael Persbrandt

Emil Oscar Rasmussen
02 november 2023 kl. 14:11

Premiären närmar sig med stormsteg

Premiären för den kommande storfilmen "Hammarskjöld", med Mikael Persbrandt i huvudrollen närmar sig. Kolla in filmens senaste poster som nyligen släpptes.

"Hammarskjöld"-premiären kommer allt närmare. Den Mikael Persbrandt-ledda storsatsningen som regisseras av Per Fly (Monica Z) riktar strålkastaren mot Dag Hammarskjöld (Persbrandt), FN:s tidigare svenske generalsekreterare som dog under mystiska omständigheter 1961, i Nordrhodesia. 

Filmen beskrivs som en kombinerad thriller och ett personporträtt av Hammarskjöld, som utforskar hans tvivel såväl som övertygelsen – och hans växande längtan efter ett vanligt liv.

I takt med att vi närmar oss filmens premiärdatum har det släppts en ny läcker poster till Hammarskjöld.

Se postern till Hammarskjöld här:

Kolla in den läckra postern till Hammarskjöld med Mikael Persbrandt
Foto: Nordisk Film.

Då har Hammarskjöld biopremiär – kommer i december

Det är sedan tidigare känt att Hammarskjöld kommer att ha svensk biopremiär på juldagen, den 25 december. I september meddelades det dessutom att satsningen ingår i Biopassets nya säsong, vilket innebär att personer med ett Biopass kommer att kunna se filmen till rabatterat pris.

Vid sidan av Persbrandt innefattar rollistan en stor mängd internationella namn, som bland andra Francis Chouler, Cian Barry, Hakeem Kae-Kazim, Colin Salmon, Richard Brake, Sara Soulié och Thure Lindhardt.

Hammarskjöld är producerad av Unlimited Stories, i samproduktion med bland andra Film i Väst. Nordisk Film distribuerar filmen i Sverige.

Kolla även in trailern för "Hammarskjöld" här.

NÄSTA ARTIKEL