Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Kod 37 säsong 2 – detta vet vi

Kod 37 säsong 2 – detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 februari 2022

Kommer den andra säsongen av Kod 37?

Den belgiska serien "Kod 37" finns i en säsong på C More, men frågan är om det kommer att dyka upp fler säsonger på streamingtjänsten?

"Kod 37" är ett belgiskt kriminaldrama som kretsar kring en grupp specialutredare i Gent, med Hannah Maes (Veerle Baetens) i täten. Gruppen utredare arbetar för att förhindra grova sexualbrott som våldtäkt, prostitution och incest.

Den mörka serien har knutit an till en stor del av C Mores användare, som säkerligen är nyfikna på om fler säsonger av serien väntar runt hörnet. Filmtopp har försökt reda ut hur det ligger till med den saken.

Totalt består den första säsongen av 13 avsnitt på ca. 45 minuter vardera, som samtliga går att streama på C More.

När kommer Kod 37 säsong 2?

Vi har delvis goda nyheter för dig som väntar otåligt på den andra säsongen av Kod 37. Det vi kan säga är att det definitivt finns en säsong 2. Kod 37 är nämligen från 2009 och sändes i tre säsonger fram till 2012. Vi vet med andra ord att det finns två uppföljande säsonger.

Däremot vet vi inte exakt när dessa kommer till C More, men vi räknar med att det kommer ske inom den närmaste framtiden. Håll lite utkik på streamingplattformen, så dyker det förhoppningsvis upp fler avsnitt relativt snart.

"Kod 37" har kommit till C More som en del av streamingtjänstens satsning "Walter Presents", som innebär att den italienska film- och serieexperten Walter Iuzziolino handplockar icke-engelskspråkiga dramaserier åt C More.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL