Leif och Billy

Klas Eriksson och Alfred Svenssons hint – Leif & Billy kan vara på väg tillbaka

Axel Diedrichs
26 april 2024 kl. 18:04

"Börjar känna att inspirationen öppnar upp sig"

När Klas Eriksson och Alfred Svensson gästade "Nyhetsmorgon" i lördags öppnade de återigen dörren för en fortsättning på serien om Leif och Billy Öhman.

Efter 80 föreställningar med teaterföreställningen Gud förbannat vilken jävla show, står det klart att radarparet Klas Eriksson och Alfred Svensson fortsätter med ytterligare föreställningar med sina älskade karaktärer Leif och Billy. Den här gången flyttar de dock från Scalateatern för att istället göra den på Cirkus i Stockholm, och de nya datumen sträcker sig från 29 augusti till 11 oktober. 

Samtidigt som karaktärerna lever vidare på scen, så står produktionen med att skapa nya avsnitt stilla. Huset som serien spelas in är sålt och Alfred Svensson har tidigare konstaterat att de pausar den på obestämd tid. Nu verkar det dock som att de börjar se slutet på avbrott för att ta tillbaka karaktärerna med en åttonde säsong av Leif & Billy. Samtidigt flaggar de för att comebacken kan komma att bli i form av en långfilm snarare än en fortsättning på själva serien.

Klas Eriksson och Alfred Svenssons hint – Leif & Billy kan vara på väg tillbaka
Foto: SVT.

Öppnar för en comeback på skärmen

Förra veckan gästade Klas Eriksson och Alfred Svensson morgonsoffan i Nyhetsmorgon där de diskuterade sina älskade karaktärer Leif och Billy Öhman. Många fans vill veta om det blir en till säsong, och de har ännu inte gett något konkret besked. I en intervju med Aftonbladet har Eriksson sagt att de kanske gör en specialare, och då hintat om en vintersäsong eller en "Leif & Billy på Mallorca". När de pratade med TV4 gav de ännu mer hopp om en fortsättning. Det låter dock inte som att det ligger särskilt nära i tiden:  

– Man ska aldrig säga aldrig, kanske en säsong eller en långfilm, säger Alfred Svensson.

– Jag börjar känna att den inspirationen öppnar upp sig lite grann. Vi får se, en säsong till eller kanske en långfilm eller nåt annat, säger Klas Eriksson medan Alfred avrundar:

– Jag tror inte att de [Leif och Billy] är klara på skärm i alla fall. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som sker runt Leif & Billy härnäst.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL