Inga fler säsonger av Leif och Billy?

Alfred Svensson bekräftar att Leif & Billy tar paus: "Vårt initiativ"

Filmtopp
26 juli 2023 kl. 16:01

Tidningarna följer upp Filmtopps artikel

Nyligen publicerade Filmtopp en artikel om att det inte finns några planer på att göra "Leif & Billy" säsong 8. Nu kommenterar Alfred Svensson detta i ett SMS till Hänt.

Alfred Svensson bekräftar att Leif & Billy tar paus: "Vårt initiativ"

Det var den 21 juli som Filmtopp publicerade en artikel med uppgifter om att SVT inte har några planer på Leif & Billy säsong 8. Nu har tidningen Hänt bett Alfred Svensson – skådespelare, manusförfattare och regissör bakom serien – att kommentera artikeln i fråga, vilket även Expressen har skrivit om.

”Att det skulle vara ett beslut från SVT:s sida att 'inte förnya' är något missvisande. Det stämmer att vi inte jobbar aktivt med någon ny säsong just nu, men beslutet att ta en paus var på vårt [Alfred Svenssons och Klas Erikssons] initiativ, och SVT stöttar oss i det” skriver han i ett meddelande till tidningen Hänt.

Alfred Svensson bekräftar att Leif & Billy tar paus: "Vårt initiativ"
Får vi någonsin se Leif & Billy igen? Foto: SVT Play.

Kommer Leif & Billy tillbaka?

Om Leif & Billy kommer tillbaka blir det troligtvis utan det hus som bröderna Öhman spenderar dagarna i ute i Sörbäcken. Som vi även skrev om i vår tidigare artikel är huset sålt till nya privata ägare.

När vi kan tänka oss att se Alfred Svensson och Klas Eriksson tillbaka i TV-rutan är för stunden mycket oklart. Under hösten och våren kommer duon att ägna sig helhjärtat åt att framföra Gud förbannat vilken jävla showScalateatern i Stockholm. Om de planerar att göra mer med serien, eller för den delen förverkliga drömmen om en långfilm, kan det med andra ord dröja en lång tid tills dess att vi ser något dyka upp.

Filmtopp håller dig uppdaterad om Leif & Billys framtid.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL