Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bill Murray – hans bästa scener

Klagomål mot Bill Murray rörande olämpligt beteende stoppar produktion

Aliah Liebst | Nyhet
22 april 2022
Aliah Liebst | Nyhet
22 april 2022

Produktionen av "Being Mortal" stoppas efter klagomål

Efter att ett klagomål uppkommit mot Bill Murray rörande olämpligt beteende stoppas produktionen av "Being Mortal". I filmen skådespelar bland annat Seth Rogen och Aziz Ansari, som också regisserar.

Searchlight Pictures produktionen Being Mortal har stoppats på grund av ett klagomål mot Bill Murray, som medverkar i filmen, har uppkommit. Klagomålet rör sig om olämpligt beteende, det rapporterar Deadline

I nuläget är det okänt huruvida Murray kommer att fortsätta vara involverad i projektet, det kommer att bestämmas först efter att en utredning som har startarts har gått till botten med klagomålet. 

Bill Murray
Bill Murray i Lost in Translation. Foto: Sandrew Metronome Distribution Sverige AB

Aziz Ansari och Seth Rogen inte involverade i klagomålet

Enligt källor från insidan är Aziz Ansari som gör sin regidebut i och med filmen samt skådespelar och skriver, tillsammans med Youree Henley, inte involverad i klagomålet. Inte heller Seth Rogen, som skådespelar i filmen, är involverad. 

Filmen Being Mortal baseras på Atul Gawandes facklitteratur Medicine and What Matters in the End. När klagomålet kom in var produktionen av filmen halvvägs färdig och var planerad att släppas 2023. Det är oklart om klagomålet kommer att påverka premiären. 

Mer läsning: 

NÄSTA ARTIKEL