Killing Eve

Killing Eve-regissören gör film om Anna Nicole Smith

08 februari 2022 kl. 12:34

Kommer följa hennes sista dagar i livet

En film om den förre fotomodellen och skådespelerskan Anna Nicole Smith är i produktion. Den kommer att handla om händelserna som ledde fram till hennes tragiska död.

Filmen, som fått titeln Hurricana, beskrivs av The Hollywood Reporter som en berättelse om den enorma orkanliknande kraft som modellen och skådespelerskan Anna Nicole Smith var och de tragiska händelser som ledde till att allt i hennes liv förstördes. Vi kommer också att få följa hennes personliga terapeut Khristine, som försöker rädda livet på sin klient men istället råkar bli den som leder henne till döden.

Det är i nuläget inte känt vem som kommer att spela Smith. Betty Gilpin, känd från serien GLOW, ska ha blivit tillfrågad men tackat nej. Det ryktas även om att Holly Hunter, som bland annat vann en Oscar för sin roll i The Piano, kan ha en roll i filmen.

Anna Nicole Smith dog 2007 och var ofta omskriven i skvallerpressen. Filmen om hennes liv regisseras av Francesca Gregorini, som bland annat har regisserat avsnitt av Killing Eve.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL