John Wick 5 är bekräftad

Keanu Reeves får roll i John Wick-spinoffen Ballerina

13 november 2022 kl. 10:11
ANNONS
ANNONS

Glädjande besked för fansen

Det är nu bekräftat att Keanu Reeves kommer att ha en roll i John Wick-spinoffen "Ballerina" som frontas av Ana de Armas.

För en tid sedan fick vi veta att Ian McShane kommer göra sin roll som Winston i John Wick-spinoffen Ballerina. Nu berättar Collider att vi även kommer att få se Keanu Reeves i filmen, där han åter igen kommer spela yrkesmördaren John Wick, vilket förstås kommer som en rolig nyhet för fansen då det länge var oklart ifall han skulle medverka i projektet. 

Mer läsning: 

Vidare bekräftar Collider att Reeves nu befinner sig på plats i Prag för att delta i inspelningen av Ballerina. Vi känner dock inte till om han bara ska ha en liten cameo eller om vi får se honom i en mer betydande roll i projektet. Vi vet heller inte när filmen kommer utspela sig innan John Wick-filmernas tidslinje. Däremot känner vi till att de Armas spelar en ung kvinna som liksom John Wick är yrkesmördare. Hennes erfarenheter kommer väl till pass då hon ska försöka hämnas på den torped som mördade hela hennes familj.

Se Ana de Armas som Marilyn Monroe i ny teaser
Ana de Armas som Marilyn Monroe i Netflix-filmen "Blonde". Foto: Netflix.

I filmen är det Ana de Armas som har huvudrollen. Vi har tidigare sett henne i filmer som Knives Out och Bond-filmen No Time to Die. Ballerina regisseras av Len Wiseman som tidigare regisserat gjort Live Free or Die Hard och Underworld. Manuset till filmen är skrivet av Shay Hatten (Army of Thieves).

Nästa film i universumet, "John Wick: Chapter 4", kommer att ha premiär i mars nästa år. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL