Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Recension av Pig med Nicolas Cage

Nicolas Cage får huvudroll i nya skräckthrillern Longlegs

Kristian Andersson | Nyhet
09 november 2022
Kristian Andersson | Nyhet
09 november 2022

Stjärnan fortsätter att fylla på med projekt

Nyligen blev han klar för en actionfilm. Nu står det även klart att Nicolas Cage ska producera och spela huvudrollen i skräckthrillern "Longlegs" av Gretel & Hansel-regissören.

Det var inte länge sedan nyheten landade att den Oscarsbelönade skådespelaren Nicolas Cage fått en roll i actionfilmen Sand and Stones, som handlar om en far och hans två tvillingsöners kamp om att överleva. Nu kan vi också meddela att han landat huvudrollen i en psykologisk skräckthriller som går under namnet Longlegs. Filmen görs av produktionsbolaget C2 Motion Pictures Group Cages egna produktionsbolag som jobbat på hans hyllade rulle Pig.

Än så länge hålls detaljer kring Longlegs hemliga, men den uppges bjuda på klassisk Hollywood-spänning, berättar Deadline. Manuset till filmen är skrivet av Osgood Perkins som även är ombord för att regissera. Hans mest kända film hittills är rysaren Gretel & Hansel som trots en liten produktionsbudget mötte mycket beröm för sitt visuella uttryck.

I filmen får vi förutom Nicolas Cage själv se en rollista utgöras av Dan KaganDave Caplan, Brian Kavanaugh-Jones och Chris Ferguson med flera.

Med filmer som MandyColor Out of Space och Willy's Wonderland har Cage på senare tid blivit allt mer förknippad med just skräckfilm. 

Inspelningen av "Longlegs" är planerad att starta under nästa år.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL