Trailerpremiär: Bill Skarsgård gör upp med Keanu Reeves i John Wick 4

Trailerpremiär: Bill Skarsgård gör upp med Keanu Reeves i John Wick 4

Filmtopp
10 november 2022 kl. 17:47

Se svenske storstjärnan i den actionpackade filmserien

Det närmar sig premiär för "John Wick 4" där det är Bill Skarsgårds och Keanu Reeves tur att ställas emot varandra. Nu har en allra första trailer landat!

Med sin enorma succé som Clark Olofsson i Netflix svenska serie, hyllade skräckfilmen Barbarian som finns att streama på Disney+ och den stora svenska biofilmen Bränn alla mina brev kan vi konstatera att Bill Skarsgård är ruskigt stark form. Nu får vi även en första titt på honom som skurk i John Wick: Chapter 4

Action-filmserien med Keanu Reeves i spetsen har visat sig vara en riktig framgångssaga. Förutom att vara älskade av den stora massan har de tre filmer som släppts alla tagits emot väl av kritikerkåren. Förväntningarna är därför höga på efterlängtade John Wick: Chapter 4 och i synnerhet hemma i Sverige. Detta då vi får se Bill Skarsgård i rollen som den mystiske skurken Marquis duellera mot allas favoritlönnmördare. 

På rollistan syns även Laurence Fishburne, som tidigare skrivit filmhistoria med Reeves i Matrix-filmerna.

Se Bill Skarsgård och Keanu Reeves i trailern till "John Wick: Chapter 4" här:

Filmen har premiär den 24 mars 2023, förmodligen exklusivt på biografer innan den släpps på distributionsbolaget Liongates streamingtjänst LIONSGATE+. 

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL