Johnny Depp sägs återvända som Jack Sparrow i ”Pirates of the Caribbean 6”

Johnny Depp återvänder som Jack Sparrow om Pirates-producenten får bestämma

Emil Oscar Rasmussen
20 maj 2024 kl. 09:30

Jerry Bruckheimer vill se Johnny Depp i ny Pirates of the Caribbean

Drömmen om att få återse Johnny Depp i den ikoniska rollen som Jack Sparrow har fått en ny gnista. Det är "Pirates of the Caribbean"-producenten Jerry Bruckheimer som säger att han gärna ser stjärnan i rollen igen och att de ha pratat med varandra.

Det finns får karaktärer i filmhistorien som är älskade på samma sätt som Pirates of the Caribbean-ikonen Jack Sparrow, spelad av Johnny Depp mellan 2003–2017. Sedan den där senaste filmen har fansen kastats mellan hopp och förtvivlan när det kommer till drömmen om att få se Depp ta sig an rollen igen.

I samband med den uppmärksammade rättegången mellan Johnny Depp och exfrun Amber Heard lät det flera gånger som om det inte fanns några chanser att få se Depp som Jack Sparrow igen. Men sedan dess har det låtit annorlunda. Vid ett tillfälle rapporterades det att en reboot med Depp som Sparrow till och med var "trolig", men så sent häromveckan lät det snarare som om en reboot utan Depp och Sparrow var mer sannolik.

Nu har sagan tagit ytterligare en vändning, efter ett nytt uttalande från Pirates of the Caribbean-producenten Jerry Bruckheimer.

Johnny Depp återvänder som Jack Sparrow om Pirates-producenten får bestämma
Foto: Walt Disney Studios.

Pirates-producenten för samtal med Johnny Depp om en comeback som Jack Sparrow

I en intervju med Entertainment Tonight säger Jerry Bruckheimer att det är hans önskan att få se Johnny Depp som Jack Sparrow igen, och han avslöjar dessutom att han fört samtal med Depp om saken:

– Självklart, om det var upp till mig hade gärna haft med honom i filmen igen. Han är enastående. Han är en fantastisk skådespelare och en nära vän, svarar Bruckheimer på frågan om Depp kommer att involveras i en reboot.

Än så länge verkar det inte finnas något konkret erbjudande på bordet för Johnny Depp, men han är medveten om Bruckheimers önskan.

– Jag har definitivt pratat med honom. Vi får se vad som händer, avslutar producenten.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt i film- och tv-världen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL