Joel Häggblom ute ur Robinson 2022 – detta hände

Joel Häggblom ute ur Robinson 2022 – detta hände

Filmtopp
22 maj 2022 kl. 19:05

Sista man att åka ut inför Finalveckan

Joel Häggblom är ute ur Robinson 2022, detta efter att ha blivit utröstad i det sista örådet inför den stora Finalveckan.

Efter en spännande vecka kan vi konstatera att Joel Häggblom är ute ur Robinson 2022, och det som sista man att få lämna inför Finalveckan. Att han röstades ut i veckans öråd kom inte som en större överraskning då det stod emellan honom och Linn Lund

Under en oklar tid ute på ön vad gäller pakter, så ville den tidigare stommen i Lag Nord rösta ut Joel. Dels på grund av att han och Peter Szabo inte dragit jämnt under säsongens gång, men också att det var Shevin Urguns sista önskan i Robinson att de skulle skicka hem honom. 

Joel Häggblom ute ur Robinson 2022 – gav blodshämnd till Peter

Joel Häggblom ute ur Robinson 2022 – detta hände
Trots blodshämnden är Peter nöjd med att Joel lämnar Robinson 2022. Foto: TV4.

Det var delat i Robinson-lägret kring vem som skulle röstas ut av antingen Linn eller Joel. Flest röster föll slutligen på Joel, som därmed fick lägga sitt sista hopp i att slå sönder den urna som ger honom chansen att duellera sig kvar. Så blev inte fallet utan han fick istället dela ut en blodshämnd, vilket ger den personen en extra röst inför nästa öråd. Joel valde då Peter, som trots detta var nöjd med att Joel fick lämna:

– Det här kändes som ett lämpligt slut på Joel och Peters historia, sade Peter om kvällens utfall.

När allting var sagt och gjort gav Joel några varma sista ord till de andra deltagarna:

– Det har varit skitkul och jag är jätteglad som fått vara kvar så här länge. Speciellt för vår skull, Jessica. Jag känner att min bild av dig verkligen har ändrats de senaste veckorna. Det är väldigt skönt att komma ut från Robinson med en positiv bild av de som jag varit med så länge. Samma sak med dig Peter. Vår tid i kedjor må ha varit frihetsberövande men jag tycker att det gav mig mycket. Och jag är jätteglad att ha fått träffa er andra också. Ha skitkul nu sista tiden.

De är klara för finalveckan i Robinson 2022

Joel lämnar Robinson 2022 och det återstår att se vem som blir näste man att få packa resväskan hem till Sverige. Det som även återstår att se är vem av de kvarstående sju deltagarna som kommer att bärga hem den åtråvärda Robinson-statyetten.

Joel Häggblom ute ur Robinson 2022
Foto: TV4.

Nu vet vi att Linn Lund, Henrik Appelberg, Desirée Renfors, Hanna Bergwall, Jessica Jonasson, Filip Johansson och Peter Szabo är deltagarna som är klara för Finalveckan i Robinson 2022. 

Du följer programmets avgörande vecka på TV4 och C More.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL