Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Robinson 2022: Henrik Appelberg

Robinson 2022: Henrik Appelberg

Filmtopp
Filmtopp | Artikel
18 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Artikel
18 maj 2022

Kommer statyetten att landa hos svärmorsdrömmen?

Henrik Appelberg är en av deltagarna i Robinson 2022 som har chansen att vinna statyetten. Här tittar vi närmare på vad som gör honom till en stark kandidat.

Henrik Appelberg kom med i Robinson 2022 som utmanare, detta tillsammans med Tommie Gyllin, Desirée Renfors och Elin Brynzér. Tillsammans med Desirée är han den av dem som fortfarande har chansen på att kamma hem den prestigefyllda statyetten och den halvmiljon kronor som medföljer. Vad talar för att denna ultimata svärmorsdröm slutar upp som segrare?

Robinson 2022: Henrik Appelberg
Foto: TV4.

Ålder: 46 år
Bor: Habo
Yrke: Idrottslärare
Personlig sak: Kortlek

Bland de deltagare som är kvar finns det ingen som har något ont att säga om Henrik Appelberg, idrottsläraren som länge drömt om att få vara med i det populära tävlingsprogrammet. Nej, alla är enade om att Henrik är en god person som man gärna vill ha vid sin sida. De ljusa egenskaperna talar förstås till hans fördel och när vi nu närmar oss slutet på säsongen är han en av de som kan gå hela vägen och vinna Robinson 2022.

Som vi alla vet är den stora Finalveckan – som närmar sig med stormsteg – fylld av olika utslagningar där den fysiska statusen blir avgörande. Henrik som kom in tre veckor senare än exempelvis Peter SzaboFilip Johansson och Hanna Bergwall är av naturliga på en högre energinivå. Han är också en av de som ser ut att vara i bäst fysisk form, vilket heller inte är så konstigt sett till att hans hälsosamma yrke.

Henrik visade prov på sin styrka i tävlingen där deltagarna skulle hålla uppe en tung påse med en arm så länge som möjligt och han såg ut att kunna fortsätta stå en lång tid efter att Anders Öfvergård ropat ut honom som segrare. 

Vinner Henrik Appelberg Robinson 2022?

Om Henrik Appelberg tar sig hela vägen till finalveckan, vilket sett till hans goda relationer ute på ön känns högst sannolikt, så måste han anses vara ett stort hot. Det är givetvis för tidigt att peka ut honom en vinnare men med den tidigare favorittippade Tommie Gyllin ute ur bilden, så växer favoritskapet sig allt större. 

Du följer Henrik Appelbergs resa i "Robinson" 2022 på TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL