Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Gry Forssell

Klart: Sommarkrysset 2022 ställs in

David Forssell | Nyhet
07 april 2022
David Forssell | Nyhet
07 april 2022

Gröna Lundsprogrammet uteblir för tredje året i rad

För de som hade sett fram mot att få kryssa lite framför TV:n kommer i dag tråkiga besked från TV4, som meddelar att Gry Forssells program inte sänds denna sommar.

TV4:s långkörare Sommarkrysset kommer inte att erbjuda sommarpubliken några kryss i år. Expressen meddelar att programmet ställs in för tredje året i rad. Tidigare anledning har varit på grund av pandemin, men i år var skälen annorlunda. 

Inte praktiskt genomförbart

TV4:s kanaldirektör Fredrik Arefalk säger till Expressen att det var praktiskt omöjligt att få in Sommarkrysset i årets sommartablå, men säger samtidigt att klassikern Lotta på Liseberg i alla fall återkommer till rutan. Gry Forssell, som lett flera av Sommarkryssets säsonger, säger sig vara ledsen över beslutet och beskriver det som "astrist". Samtidigt gläds hon över de 14 år hon och programmet fått tillsammans. 

Gry Forssell gjorde sin första insats som huvudsaklig programledare för Sommarkrysset i säsong 2 som hade sin premiär den 8:e juni 2006. Den allra första säsongen, innan Forssell kom in i bilden, leddes av Peter Settman

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL