Helgens gratisfilmer

Helgens gratisfilmer!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 januari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 januari 2021

Tips på barnfilm, klassiker och dokumentärer!

I en tid när det finns tusentals titlar att välja och vraka emellan både för oss barn och vuxna, har vi på Filmtopp valt att samla alla våra favoriter på ett och samma ställe.

Handplockade favoriter

Patriots Day

Tillsammans med YouTube är vi stolta över att kunna presentera en härlig samling handplockade favoriter. Från och med i dag går det att streama Patriots DayThe Terminator, Mångalen och Lord of War. Helt gratis och lagligt.

Patriots Day är ett nervkittlande spänningsdrama med Mark Wahlberg i huvudrollen om terrordådet i Bosten 2013. The Terminator behöver knappast någon närmare presentation, men om du inte har sett detta mästerverk är det hög tid nu!

Mångalen är en lysande romantisk komedi med Nicolas Cage och Cher i huvudrollerna, filmen mottag ett gäng Oscarsstatyetter och cementerade Cage som Hollywoodstjärna.

På tal om Nicolas Cage, i Lord of War spelar han en cynisk vapenhandlare som jagas av en INTERPOL-agent. Hur långt är du villig att gå för att tjäna snabba cash? Knappast lika långt som Nicolas Cages korrupta karaktär!

Här hittar du alla filmer på Filmtopp!

Skräckfilmsklassiker!

Frankenstein

Vad vore livet utan skräckfilm? En fröjd för vissa, en mardröm för andra. Denna veckan blir det triss i monsterskräck på Filmtopp. Utöver kultförklarade Dracula och Frankenstein från 1931, visar vi den lysande paranoia-skräckisen The Invasion of the Body Snatchers från 1978. Missa inte!

Här hittar du alla klassiker på Filmtopp!

Dokumentärer för hela slanten!

Super Size Me

Bland veckans dokumentärer blir det en salig blandning av godbitar. Från Super Size Me 2: Holy Chicken där Super Size Me-killen öppnar en egen snabbmatsrestaurang till Peter Jacksons videodagbok från inspelningen av The Hobbit. Dessutom blir det amerikansk politik i Knock the House Down där fyra kvinnor kampanjerar för att bli invalda i kongressen och rucka på maktordningen.

Här hittar du alla dokumentärer att streama på Filmtopp!

Och så har vi barnfilmerna!

LooneyTunes

Utöver dessa godbitar för den äldre publiken har vi även ett fint utbud för småttingarna. Vad sägs om LooneyTunes eller Mr. Bean? Eller varför inte Tom & Jerry och Brandman Sam?

 Här hittar du gratis barnfilmer att streama på Filmtopp!

 

Här trycker du för att streama gratis på Filmtopp!