Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Helgens gratisfilmer

Helgens gratisfilmer!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 februari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 februari 2021

Tips på barnfilm, klassiker och dokumentärer!

I en tid när det finns tusentals titlar att välja och vraka emellan både för oss barn och vuxna, har vi på Filmtopp valt att samla alla våra favoriter på ett och samma ställe.

Dokumentärer för hela slanten!

Foto: Warner Bros.

Bland veckans dokumentärer blir det en hel del filmiska godbitar. Som djupdykningen i inspelningen av Joel Schumachers galna Batman-filmer Batman Forever och Batman & Robin. Dessutom berättar självaste Steven Spielberg om inspelningen av sin 11-faldigt Oscarsnominerade klassiker Purpurfärgen. Sedan får du inte heller missa dokumentären som tar oss bakom kulisserna på skapandet av de två senaste Godzilla-filmerna där Vera Farmiga och Bryan Cranston ger intervjuer tillsammans med filmernas skapare. 

Här hittar du alla dokumentärer att streama på Filmtopp!

Massor av filmklassiker!

Morgan Pålsson – Världsreporter
Foto: Anagram.

Vad har storheter som Humphrey Bogart, Orson Welles och Jack Nicholson gemensamt? Jo, tillsammans med en hel drös giganter kan man streama vissa av deras filmer hos Filmtopp – helt gratis! Här hittar du klassiker som Night of the Living Dead, A Star Is Born och många, många fler. 

Senaste tillskottet är den svenska kultkomedin Morgan Pålsson – Världsreporter från 2008 med den briljante duon Anders Jansson och Johan Wester från Hipp Hipp!

Här hittar du alla klassiker på Filmtopp!

Och så har vi barnfilmerna!

Kortfilmen "Float" av Pixar.
Kortfilmen "Float" av Pixar. Foto: Disney.

 

Utöver dessa godbitar för den äldre publiken har vi även ett fint utbud för småttingarna. Vad sägs om LooneyTunes eller Mr. Bean? Eller varför inte Tom & Jerry och Brandman Sam?

Den här veckan har vi också plockat fram tre nyligen tillgängliga kortfilmer av Pixar: Float, Wind och Kitbull. De är både fängslande och tänkvärda, men också visuellt enastående. Perfekta för hela familjen. 

NÄSTA ARTIKEL