Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Westworld säsong 4 – Seriens slut?

Westworld säsong 4 – Seriens slut?

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 mars 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 mars 2020

Blir säsong 4 den sista?

Just nu rullar den tredje säsongen av HBO:s hyllade science fiction-serie "Westworld" och Breaking Bad-stjärnan Aaron Paul har en av rollerna. Frågan många ställer sig nu är ifall vi får se någon ytterligare fortsättning på serien.

Aaron Paul i säsong 3 av "Westworld".
Foto: HBO Nordic.

Gapet mellan den andra och tredje säsongen av Westworld har varit drygt två år stort. Därför kan de svältfödda fansen äntligen glädja sig åt att nya avsnitt nu är uppe och rullar. De får även en fin bonus i form av Aaron Paul, mest känd för rollen som Jesse Pinkman i Breaking Bad. Hans medverkan har lockat stor uppmärksamhet kring säsong 3. Om vi blickar förbi den nuvarande säsongen är frågan ifall vi kommer att få se mer av serien.

Ja. Westworld säsong 4 har nu fått klartecken, rapporterar Variety. Men där kan äventyret ta stopp. 

Westworld säsong 4 – det sista kapitlet? 

Aaron Paul i "Westworld".
Foto: HBO Nordic.

Westworld är en av HBO:s mest älskade serier och de vill säkerligen att den rullar så länge det bara går. Men seriens skapare Lisa Joy och Jonathan Nolan började i mitten på 2019 att arbeta för konkurrenten Amazon där de utvecklar flera projekt, bland annat science fiction-serien The Peripheral. Frågan är så klart hur många kärleksprojekt man kan vara drivande i samtidigt. 

I en intervju med Variety berättar dock Joy och Nolan att de vill göra "åtminstone en säsong till" av Westworld. Idag har de arbetat på serien i drygt sju år, så kanske känns det tillräckligt efter fyra säsonger. Skulle HBO vilja fortsätta serien med nya showrunners tar man förstås en risk. Finns det rättmätiga ersättare? 

Ja, även om många räknar kallt med en fjärde säsong, har streamingjättens producent Casey Bloys sagt att inget beslut kommer att tas innan den tredje är uppe och rullar. Med det sagt vet vi snart mer om vad framtiden håller för serien. 

Görs Westworld säsong 4 i samma takt kan vi räkna med att den dröjer till så sent som 2022. 

MER LÄSNING: 

Nytt på HBO
HBO gör serie på "The Last of Us"
HBO:s 15 bästa serier – enligt IMDb

NÄSTA ARTIKEL