Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Undoing (säsong 1, avsnitt 1-5)

The Undoing säsong 2 – Kommer serien tillbaka på HBO?

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 oktober 2020

Kan serien göra en Big Little Lies?

Nicole Kidman och Hugh Grant har huvudrollerna i HBO:s nya dramaserie "The Undoing". Kommer den att förnyas med en andra säsong? Här är vad vi tror.

The Undoing berättar historien om en familj vars idylliska liv rasar samman till följd av ett våldsamt mord. Serien frontas av de två stora affischnamnen Nicole Kidman och Hugh Grant, som tillsammans utgör huvudrollerna. Känslan är att serien, som i skrivande stund bara har ett avsnitt ute på HBO Nordic, kommer att locka stort intresse. Men kommer den tillbaka för mer? 

HBO har ännu inte bekräftat att vi får se The Undoing säsong 2 och utgångsläget är att den tar slut efter sin första säsong. Den är nämligen tänkt som miniserie och varar därför i sin natur bara under en säsong. Men skulle du förälska dig i serien behöver du inte känna att allt hopp är släckt. Undantag har gjorts förut – av samma skapare. 

David E. Kelley som utvecklat The Undoing gjorde även Big Little Lies, som trots att den var planerad att vara en miniserie förnyades med en andra säsong. 

MER LÄSNING: 

Bästa serierna på HBO 2020

Recension – The Undoing (säsong 1)

Vad krävs för att vi ska få se The Undoing säsong 2?

När Big Little Lies överraskade oss med en fortsättning blev man i stort sett illa tvungna. Serien blev en sensationell hit, i den grad att teamet bakom inte såg något annat alternativ än att arbeta vidare med den. Tittarna måste kräva att få se The Undoing säsong 2. Samtidigt måste också storyn kännas lockande och fungera för manusförfattarna att skriva vidare på. Vi som tittar får förstås vänta tills det sista avsnittet släppts med att spekulera i hur man skulle kunna bygga vidare på den första säsongen. 

Så hur har inledningen på The Undoing mottagits? Idag har serien 8.6/10 i användarbetyg på IMDb. Den har också 80/100 i poäng på Rotten Tomatoes. Det internationella kritikersnittet är lägre, med 63/100 fördelat på 25 tidningar. 

Filmtopp uppdaterar dig så fort det finns mer att rapportera om seriens framtid.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

 

NÄSTA ARTIKEL