The Righteous Gemstones säsong 3 – detta vet vi

The Righteous Gemstones säsong 3 – detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Uppdaterad 03 mars 2022 kl. 16:59 | Publicerad 02 mars 2022 kl. 17:58

Blir det fler säsonger av den kristna galenskapen i The Righteous Gemstones?

HBO:s spårade komedi, "The Righteous Gemstones", finns nu att streama i två säsonger på HBO Max i Sverige. Har du sett klart den senaste säsongen är du säkerligen nyfiken på om det kommer en tredje säsong. Filmtopp har kollat upp hur det ligger till med den saken.

HBO:s stjärnspäckade komedi The Righteous Gemstones är skapad av Danny McBride, som också spelar en av huvudrollerna. Vid sin sida har han välkända namn som bl.a. John Goodman och Adam Devine.

Samtliga av dem spelar roller inom den kända predikantfamiljen "Gemstones", som har byggt ett imperium åt sig själva i Kristi namn. Serien följer hur familjen hycklar, är giriga och vänder sig mot varandra, samtidigt som de utåt sett är symboler – näst intill idoler – inom kristendomen.

Det finns två säsonger att streama i sin helhet på HBO Max. Den senaste säsongen består av 9 avsnitt.

När kommer The Righteous Gemstones säsong 3?

Tycker du om The Righteous Gemstones har vi goda nyheter. Seriens andra säsong hade knappt hunnit kicka igång på allvar innan HBO meddelade att de förnyat den med en säsong 3. Vi kan alltså se fram emot ännu en säsong av familjen Gemstones galenskaper och rent ut sagt förkastliga beteende. 

Komediserier med religiösa teman hör inte till det vanliga, vilket kan vara en anledning till att serien glidit aningen under radarn i sekulariserade Sverige, men allt fler ser ut att ha fått upp ögonen för den med säsong 2.

Den tredje säsongen av The Righteous Gemstones är planerad att ha premiär någon gång under 2023. Något exakt datum är ännu inte känt, men rimligtvis borde det bli någon gång under årets första kvartal, eller åtminstone första halvår. Säsong 3 skulle alltså kunna komma ut någon gång i början av 2023 om allt vill sig väl.

Filmtopp uppdaterar dig med ett mer exakt premiärdatum så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL