Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Outsider säsong 2 – Detta vet vi

The Outsider säsong 2 – Detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 mars 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 mars 2020

Ser ut att komma tillbaka.

Många är vi som undrar hur det kommer att gå med fortsättningen för HBO:s "The Outsider". Kan vi förvänta oss att se säsong 2? Svaret är ja!

Stillbild ur "The Outsider" på HBO.
Foto: HBO Nordic.

Säsong ett av The Outsider, som baserar sig på en Stephen King-bok från 2018, tar emot stora hyllningar världen över. Många hoppas på att få se mer av den spännande serien med bland annat Jason Bateman i rollerna. Kommer vi att få se The Outsider säsong 2?

Det ser onekligen lovande ut. 

Måste ta en egen väg

Den aktuella säsongen av The Outsider handlar om den trassliga utredningen av en mördad pojke, och vi förstår att säsongen fullföljer Kings story. Med detta sagt finns det ingen förlaga att utgå frun, utan manusförfattarna måste hitta en egen fortsättning. I en intervju med IndieWire berättar seriens showrunner Richard Price att han och hans team mer än gärna vill göra The Outsider säsong 2 och att han är övertygad om att det blir så: 

– Ifall HBO beställer en till säsong kommer vi självklart att göra den. Och det finns ingen sådan sak att en TV-serie som går bra inte återvänder till en andra säsong. 

Det här har han ju förstås rätt i. Men sett till manusförfattarnas utmaning att skriva ett eget hållbart händelseförlopp kan vi förvänta oss att det dröjer innan vi får se fler avsnitt. 

"The Outsider" har i skrivande stund det höga betyget 8.6/10 på IMDb av cirka 20 000 användare. 

Relaterad läsning: 

Game of Thrones-spinoffen – detta vet vi!
Senaste nytt på HBO Nordic
Chernobyl-skaparen gör serie på TV-spelet The Last of Us