Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Girl Before säsong 2 – detta vet vi

The Girl Before säsong 2 – detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 februari 2022

Kan vi se fram emot fler avsnitt av The Girl Before?

Den första säsongen av thrillerserien "The Girl Before" består av fyra avsnitt som alla går att streama på HBO Max. Fråga är om vi får nöja oss med så få avsnitt eller om fler väntar på oss längre fram i tiden?

"The Girl Before" är HBO Max nya thrillerserie om en kvinna på jakt efter en nystart i livet. Kvinnan, Jane (Gugu Mbatha-Raw) faller pladask för ett ultramodernt hus som hon lyckas nästla sig in i. Ägaren, som också är arkitekten av huset, låter henne bo där på villkoret att hon inte bryter mot några av de stränga regler han sätter upp.

För de allra flesta skulle dessa regler kännas på gränsen till förtryckande, men Jane finner på något sätt ro i situationen. Friden blir dock inte långvarig. Bakom husets minimalistiska fasad döljer sig ett mörker – något som Jane blir varse om när hon börjar luska i vad som hände kvinnan som bodde där innan henne.

HBO Max-seriens fyra avsnitt är alla strax under en timma långa och finns tillgängliga att streama.

När kommer The Girl Before säsong 2?

Tyvärr ser det ut som om det inte blir någon andra säsong av The Girl Before. Serien är nämligen producerad och släppt som en miniserie. Den första säsongen består med andra ord av så få avsnitt av en anledning – berättelsen tar helt enkelt slut där.

I dagens streamingvärld ska man visserligen aldrig säga aldrig, men i skrivande stund finns det ingenting som tyder på att HBO Max skulle ge The Girl Before en tredje säsong.

Om något ändras på den fronten kommer Filmtopp uppdatera dig så fort som bara möjligt.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL