Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Don't Worry Darling

Streama Harry Styles-filmen Don't Worry Darling på HBO Max

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 oktober 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
31 oktober 2022

Snart släpps den stora snackisen för streaming

Nyligen gick "Don't Worry Darling" med Harry Styles och Florence Pugh upp på bio. Snart kan du streama den hemma i TV-soffan.

I slutkanten av september var det svensk premiär för det omtalade spänningsdramat Don't Worrry Darling på landets biografer. Filmen blev en stor snackis redan innan den släpptes för de intriger och kärleksaffärer som skedde på set.

När det väl var dags för premiär var åsikterna delade. Här på Filmtopp fick den fyra av fem i betyg där vår recensent Sebastian Ahokas beskrev den som en emotionell berg-och-dalbana. Han skriver följande:

"Det är verkligen en bergochdalbana som Olivia Wilde tar oss på i sin psykologiska thriller. Det tar dock ett tag innan turen kommer igång på riktigt, men när den väl gör det är det stundtals riktigt njutbart. Njutbart är också filmens fina foto och den färgstarka 50-talsmiljön."

Don't Worry Darling streamas på HBO Max
Den här bilden publicerades på HBO Max Facebooksida.

Då släpps Don't Worry Darling för streaming

För några minuter sedan publicerade HBO Max på sin Facebooksida en poster för Don't Worry Darling där de meddelade att filmen snart går att streama på deras tjänst. Närmare bestämt kan alla sofftittare njuta av filmen den 7 november. De skriver följande:

"Välkommen till Victory. Don't Worry Darling har premiär den 7 november på hbomax.com."

Detta handlar Don't Worry Darling om

Alice och Jack har turen att bo i det idylliska samhället Victory, en experimentell företagsstad för de män som jobbar med det topphemliga Victory-projektet och deras familjer. 1950-talets samhällsoptimism försvaras av deras VD Frank och genomsyrar allt i det dagliga livet i den tätt sammanknutna ökenutopin.

Livet är perfekt, där alla boendes behov tillgodoses av företaget. När sprickor i den idylliska tillvaron dyker upp och avslöjar glimtar av något hotfullt bakom den attraktiva fasaden, kan Alice inte göra annat än att ifrågasätta vad som faktiskt händer och varför. Hur mycket är Alice villig att offra för att avslöja vad det är som egentligen pågår i paradiset?

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL