Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Snart släpps Batgirl på HBO Max

Snart släpps Batgirl på HBO Max

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
15 januari 2022

Ta en första titt på hjälten här

Senare i år får vi se filmen "Batgirl" på HBO Max. Här ser du den första bilden på Leslie Grace i titelrollen.

Batman är inte den enda hjälten i Gotham som får en egen film i år. Under 2022 släpper HBO Max originalfilmen Batgirl exklusivt på streamingtjänsten, rapporterar Deadline. I det nya äventyret ser vi den världsberömda sångaren och låtskrivaren Leslie Grace som huvudkaraktären Barbara Gordon. Storyn följer Barbara som tar på sig Batgirl-dräkten för att bekämpa brott i Gotham. Några närmare detaljer om handlingen är ännu inte kända.

Här ser du Leslie Grace som Batgirl:

Batgirl. Foto: HBO Max.
Foto: HBO Max.

Batgirl ser vi flera etablerade Batman-skådisar i Michael Keaton och J.K. Simmons som båda återvänder till sina roller Bruce Wayne och Kommissarie Gordon. En annan stor skådespelare att ta plats på rollistan är Brendan Fraser (Mumien, Djungel-George) som nu satsar på sin storskaliga comeback. I den här filmen spelar han superskurken och pyromanen Firefly, känd från serietidningarna.

Batgirl regisseras av duon Adil El Arbi och Bilall Fallah som bland annat gjort Bad Boys For Life och är klara för att göra efterlängtade Snuten i Hollywood 4. I superhjältesammanhang har de utöver Batgirl arbetat med serien Ms. Marvel som även den släpps under 2022.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL