Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Sex Lives of College Girls säsong 2 bekräftad

Sex Lives of College Girls säsong 2 bekräftad

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 december 2021

Klart för ny säsong med studentsex

I Mindy Kalings nya komediserie följer vi en grupp tjejer som vill anamma collegelivet. Efter att ha lockat stor publik står det nu klart att "Sex Lives of College Girls" säsong 2 blir av.

MER LÄSNING:

Missa inte Filmtopps intervju med de två huvudrollsinnehavarna Pauline Chalamet och Amrit Kaur där de berättar om hur de vill ta serien vidare.

Gillar du Sex Lives Of College Girls som inom kort finns att streama i sin helhet på HBO Max? Då kan du glädjas åt nyheten att en uppföljande säsong blir av. Det är den amerikanska tidningen Variety som bekräftar att streamingtjänsten bygger vidare på serien. 

I ett pressmeddelande berättar HBO:s innehållsansvarige Sarah Aubrey följande: 

– Mindy Kaling och Justin Noble har skapat en serie som är full av hjärta, kvinnlig vänskap och pinsamma nakenfester. Vi är lyckliga över att detta ärliga porträtt av livet på college har talat till alla, oavsett om de hade sex i plugget eller inte. Vi kan knappt vänta på att få se var dessa unika, komplexa karaktärer kommer att ta vägen härnäst.

Filmtopps Eric Diedrichs gillade det han såg av den första säsongen, som han menar att alla borde ge en chans. "Man brukar säga att djävulen sitter i detaljerna och här är det väldigt små nyanser som får serien att sticka ut.", skriver han bland annat i sin recension av serien

När "Sex Lives of College Girls" säsong 2 landar på HBO Max är inte bekräftat, men vi förväntar oss att den släpps drygt ett år efter första säsongen. Det skulle innebära en premiär någon gång under hösten 2022.

NÄSTA ARTIKEL