Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Minx

Minx säsong 2 är nu bekräftad

  • HBO
Aliah Liebst | Nyhet
09 maj 2022
Aliah Liebst | Nyhet
09 maj 2022

I ny säsong kommer vi få följa skapandet av den erotiska tidningen

"Minx" är serien där Joyce (Ophelia Lovibond) och Doug (Jake Johnson) tillsammans skapar den första erotiska tidningen med män. Nu är säsong 2 av serien bekräftad.

HBO Max komediserie där vi följer Joyce (Ophelia Lovibond) och Doug (Jake Johnson) i deras skapande av en erotisk tidning med män får en ny säsong! Det rapporterar Slashfilm

Det är 70-tal i Los Angeles och Joyce kämpar för att få sin feministiska tidning publicerad, men intresset är lågt. När Doug, den sjaskiga porrförläggaren föreslår att de tar idén till nästa nivå och inkluderar erotiska bilder av män i tidningen blir Joyce först förfärad - men vänjer sig snart vid idén. 

Minx
Minx. Foto: HBO 

Skaparen av serien Ellen Rapoport skämtade tidigare i år om att hon helst av allt skulle vilja se Minx förlängas över 12 säsonger. I en intervju med Slashfilm säger hon: 

- Jag skulle älska att det gick in på 80-talet. Jag tycker att det som hände var så intressant, hur hela landet tog ett verkligt konservativt skifte när Reagan valdes till president och hur den feministiska rörelsen verkligen splittrades i två delar med pro-pornografin och anti-porrfeministerna.

Säsong 1 av Minx går att se på HBO Max.

Mer läsning: 

NÄSTA ARTIKEL