Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Klart: Rick and Morty får animeserie

Klart: Rick and Morty får animeserie

  • HBO
Ebba Bengtsson | Nyhet
19 maj 2022
Ebba Bengtsson | Nyhet
19 maj 2022

Andra spinoff-serien om en galen farfar och hans barnbarn

Den omåttligt populära serien "Rick and Morty" återvänder snart i rutan med en ny säsong, men det är inte det enda vi har att se fram emot. Det har nämligen bekräftats att serien kommer få en spinoff-serie i anime-stuk.

I väntan på Rick and Mortys nästa säsong kan fans av serien glädjas över flera nyheter: teamet håller på att skriva på säsong 8 och spinoff-serien The Vindicators och säsong 6 förväntas ha premiär senare i år. Dessutom skriver WarnerMedia i ett pressmeddelande att de beställt ytterligare en serie innanför samma universum gjord i anime, Rick and Morty: The Anime.

Den nya anime-serien kommer att bestå av 10 avsnitt, vara fristående från huvudserien och sändas på Adult Swim och HBO Max. Bakom serien står Takashi Sano, som gett smakprov på hur en Rick and Morty-anime skulle kunna se ut i kortfilmerna Rick and Morty vs. Genocider och Summer Meets God (Rick Meets Evil)

En hint om vad vi kan förvänta oss av "Rick and Morty: The Anime". Foto: WarnerMedia.

Sedan starten på 2013 har Rick and Morty charmat både fans och kritiker, och med Adult Swims nya beställning på 70 fler avsnitt så kommer serien inte att försvinna på ett tag. I tillägg är alltså två spinoff-serier på väg: The Vindicators som är baserad på hjälteteamet från säsong 3, och nu bekräftade Rick and Morty: The Anime

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL