Premiär för “Am I Ok?“ – ny romantisk komedi med Dakota Johnson

Premiär för “Am I Ok?“ – ny romantisk komedi med Dakota Johnson

  • HBO
Eric Diedrichs
06 juni 2024 kl. 14:00

Kritikerhyllade filmen får äntligen premiär

I dag landar "Am I Ok?" på Netflix, en romantisk dramakomedi som på förhand fått ett vasst mottagande.

Efter en tid i kylan tycks romantiska komedier vara på väg in i värmen igen. Tidigare i år har vi tagit del av Anyone But You, The Idea of You och Hit Man, för att nämna några exempel, och nu är det dags för nästa tillskott – Am I Ok? med Dakota Johnson i huvudrollen.

Johnson, som nu är aktuell med sin första film sedan floppen Madame Web, har också varit producent, precis som hon var med den lyckade romantiska komedin Cha Cha Real Smooth (2022).

Am I Ok? har i skrivande stund 74 av 100 i Metascore, ett samlingsvärde baserat på 12 engelskspråkiga kritikerrecensioner och 6,6 av 10 i användarbetyg på IMDb, dock med endast 493 röster.

Detta handlar "Am I Ok?" om

Filmen handlar om Lucy och Jane som har varit bästa vänner i större delen av sina liv och tror att de vet allt som finns att veta om varandra. Men när Jane meddelar att hon ska flytta till London, avslöjar Lucy en länge dold hemlighet. När Jane försöker hjälpa Lucy, kastas deras vänskap in i kaos.

Dakota Johnson syns i rollen som Lucy medan Jane spelas av Sonoya Mizuno, som också är bioaktuell med dunderhyllade Civil War.

"Am I Ok?" har en tacksam speltid på 86 minuter och finns nu att streama på Max.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL