Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Peacemaker säsong 2 bekräftad

Peacemaker säsong 2 bekräftad

  • HBO
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
17 februari 2022
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
17 februari 2022

Peacemaker kommer att återvända med en andra säsong

I samband med säsongsfinalen av "Peacemaker" har skaparen James Gunn och stjärnan John Cena bekräftat att HBO Max gett serien klartecken för en uppföljande säsong.

"Peacemaker" är James Gunns spinoff-serie till The Suicide Squad (2021) och den har gjort omedelbar succé. Serien har hyllats för allt från sitt intro till sitt bitvis gränslösa innehåll. Därför är det föga förvånande att det nu står klart att det blir även en säsong 2 av serien.

Det hade redan hintats friskt om att det fanns planer på fler avsnitt och under onsdagen bekräftade både Gunn själv och seriens stjärna, John Cena, att Peacemaker kommer att fortsätta även efter den första säsongen.

Sarah Aubrey, Head of Original Content på HBO Max är lyrisk över att serien fortsätter:

– As the first original DC show to have its series premiere on HBO Max, we are thrilled that the viewers agreed to give peace a f*cking chance, säger Aubrey till Deadline.

Nyheten om seriens fortsättning kommer i samband med premiären av den första säsongen sista avsnitt, som nu finns att streama på HBO Max tillsammans med säsongens resterande avsnitt.

Än så länge vet vi inte när säsong 2 av Peacemaker har premiär, men vi kan nog räkna med att det blir om ungefär ett år. Fortsättningen av serien ser dessutom ut att få sällskap av ytterligare en The Suicide Squad-spinoff. Det finns inga detaljer kända, men Gunn har tidigare berättat att det arbetas på en spinoff för en av filmens andra karaktärer.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL